Traži se finansijski direktor, prodajni predstavnik, mašinski tehničar…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

MIKRA objavljuje otvoreni K O N K U R S za radnu poziciju: ADMINISTRATIVNI ASISTENT u Sarajevu.
Posao podrazumjeva: administrativna podrška Rukovodnom timu Fondacije u svakodnevnim aktivnostima, radi kao recepcioner, odgovara na telefonske pozive, prima stranke, preuzima i proslijeđuje poruke i informacije, prema proceduralno definiranim ovlaštenjima, realizira poslovne kontakte sa poslovnim strankama, predstavnicima lokalne zajednice, poslovnim partnerima, eskternim autoritetima, inozemnim poslovnim kontaktima, prijem, protokolisanje i arhiviranje ulazne i izlazne dokumentacije, obezbijeđuje distribuiranje i protok službene dokumentacije i informacija interno, prema ostalim organizacijskim jedinicima i prema dislociranim uredima Fondacije.

Opširnije pronađite  OVDJE

Carl Kuhne – Mi smo vodeće njemačko preduzeće u prehrambenoj industriji. Snaga našeg uspjeha su naši zaposleni koji su zaslužni za razvoj viskokokvalitetnih proizvoda, koji ispunjavaju zahtjeve naših potrošača i trgovačkih lanaca. Za naše sjedište u Kozarskoj Dubici (BiH) tražimo novo pojačanje na poziciji Financial Director – sa iskustvom i odmah dostupno na neograničeno vrijeme. Vaši zadaci bi bili: sastavljanje mjesečnih, tromjesečnih i godišnjih financijskih izvještaja u skladu sa zakonodavstvom, uključujući stručnost u području međunarodne konsolidacije (između BiH i Njemačke), posredovanje (interfejs) između BiH i računovodstva u Njemačkoj, komunikacija i obraćanje revizorima, poreznim savjetnicima i vlastima u BiH, preuzimanje odgovornosti za daljnji razvoj procesa i sistema u računovodstvu – posebno u programu Pantheon, utvrđivanje i revizija stavki relevantnih za financijske izvještaje, na primjer, rezerviranja, zaduženja na strani dužnika ili relevantne pojedinačne stavke u skladu s računovodstvenim zahtjevima, da budete odgovorni za pridržavanje budžeta i analiziranje, planiranje, optimizacija i obrada dolaznih i odlaznih plaćanja s lokalnim timom. Od Vas očekujemo: završen ekonomski fakultet s naglaskom na računovodstvo i oporezivanje, po mogućnosti radno iskustvo od nekoliko godina u području financija, računovodstva ili kontrolinga, idelano u prehrambenoj industriji ili agronomiji, iskustvo u vođenju tima, odlično poznavanje rada u Pantheonu i SAP-u.

Opširnije pronađite OVDJE

DEKRA zapošljavanje d.o.o. je kompanija specijalizirana za pružanje usluga posredovanja u zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 44.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta. Za potrebe našeg Klijenta iz sektora ITC-a i telekomunikacija tražimo proaktivnog, odgovornog i istrajnog kandidata za poziciju: Senior C# .NET Developer (m/ž). Vaše odgovornosti: samostalan rad na softverskim projektima, samostalno vođenje programskih cjelina u razvoju, testiranju i implementaciji softverskih komponenti u skladu sa najnovijim standardima industrije. Od Vas očekujemo: 5+ godina radnog iskustva u razvoju softvera, inimalno 5 godine radnog iskustva u radu sa C# programskim jezikom, minimalno 3 godine radnog iskustva u radu sa tehnologijama ASP.NET, HTML, JS, SOAP i REST.

Opširnije pronađite OVDJE

Royal Blue Services is hiring a Sales Rep (Cold Calling) for Black Stone Transportation, a freight broker, out of Saint Louis, MO. Location: Sarajevo. Hours: Monday – Friday, 15:00 – 23:30. Starting Compensation: 800 KM per month + Bonuses. Skills/Experience Required: must be able to read, write, and speak fluent English, must have basic computer skills, must be able to type 40+ words per minute.

Opširnije pronađite OVDJE

Tražimo ljude koji će rad u Steklarni Hrastnik promijeniti u svoj najomiljeniji posao do sada. Nudimo Vam mogućnost da zajedno sa nama kreirate budućnost. Ko ste? Da li ste strasni i istrajni? Da li ste spremni na rizik? Da li ste precizni, pouzdani i da li Vas zanima oblast mašinstva? Zanima Vas šta ćete sve raditi?
Možete da budete mašinski tehničar (m/ž) ako imate III ili IV. stepen nižeg zanatskog ili srednjeg zanatskog i sličnog obrazovanja tehničkog ili drugog odgovarajućeg smjera metaloprerađivačkog ili mašinskog smjera (alatničar, dizajner metala, prerađivač metala…). Upravljanje i kontrola rada staklarskih mašina, odgovornost za ostvarenje kvantitativnih i kvalitativnih normativa proizvedenih proizvoda, obavještavanje o greškama na proizvodima, ispunjavanje zahtijevanih obrazaca, saradnja u izvršenju zamjena, obavljanje manjih radova na održavanju mašina, čišćenje radne okoline i mašina, odvoz alata iz proizvodnje u radionicu za popravak i obratno, saradnja kod remonta i obavljanje drugih aktivnosti organizacijske jedinice u skladu sa osposobljenošću.

Opširnije pronađite OVDJE