Otvoren 41. Kort market – posao za 40 radnika

0

Kompanija „Fructa Trade“ otvorila je danas u Foči svoj 41. Kort market zajedno sa kafe restoranom u kojima je posao dobilo 40 Fočaka.

Hipermarket i restoran nalaze se u novodograđenom i moderno opremljenom dijelu nekadašnje robne kuće „Fočanka“ na 2.000 metara kvadratnih. Otvaranje novog tržnog centra privuklo je veliki broj kupaca. Zadovoljni su bogatim izborom artikala, a više od svega povoljnim cijenama.

Uz bogatu ponudu prehrambenih artikala, sanitarija, pokućstva, voća i povrća svih boja i ukusa, hipermarket Kort nudi i veliki izbor gotovih jela. Marketing menadžer Kort marketa Snježana Ćerić kaže da je ovaj trgovinski lanac prepoznatljiv po kvalitetu i niskim cijenama.

„Pravićemo kataloške akcije po 21 dan i vikend akcije u kojima pravimo baš veoma niske cijene. Imamo bogat izbor gotovih jela iz naše pekare i pečenjare, svježe meso iz naše mesnice, a Fočake očekuje i savremeno uređen restoran gdje će svakodnevno moći da naruče a la kart jela i uživaju u ugodnom ambijentu“, kaže Ćerićeva.

Vlasnik i direktor kompanije „Fructa Trade“ Duško Reljić na otvaranju Kort marketa darivao je Udruženje „Tračak nade“ poklon bonom u vrijednosti od 1.000 KM.

„Kao i u drugim gradovima, i ovdje smo kao društveno odgovorna firma priredili poklon za djecu sa teškoćama u razvoju. Nadam se da ćemo cijenama i kvalitetom opravdati ovako veliko interesovanje Fočaka. Ovdje će danas 40 ljudi dobiti posao i nadam se kao i u drugim našim prodajnim objektima dobra primanja“, rekao je Reljić.

Predsjednik Udruženja „Tračak nade“ Jelena Vilotić kaže da je djecu poklon Kort marketa mnogo obradovao.

„Želim da se zahvalim kompaniji na ovoj pomoći, kao i svima koji su predložili naše udruženje za nagradu. Kada razgledamo police, vjerovatno ćemo kupiti nešto za održavanje higijene našeg servis centra, možda i hranu za korisnike, a pošto imamo veliki broj radionica u kojima učestvuju djeca možda uzmemo nešto od didaktičke opreme i materijala u zavisnosti čega sve bude u ponudi“, rekla je Vilotićeva.

Otvaranju Kort marketa prisustvovao je i načelnik opštine Foča Radisav Mašić.

„Raduje me što je u Foču došla renomirana firma koja je ovdje otvorila objekat kojim se možemo ponositi. Ono što je posebno važno za našu lokalnu zajednicu jeste da je posao u ovom objektu dobilo 40 novih radnika, da smo time obogatili ne samo turističku ponudu, nego i ukupnu ponudu u našem gardu i mislim da će ovaj objekat raditi dobro i na dobrobit svih naših građana“, rekao je Mašić.

Na otvaranju Kort marketa veliki broj nagrada i poklona, između ostalog i nagradna igra kolo sreće, koja će trajati sedam dana, a srećni kupci dobiće veš mašinu i razne kućanske aparate.

Srna