Zapošljavaju Intersport, Konzum, AdiX Events…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Intersport zapošljava stručnog saradnika  -služba kadrova i finansija. Očekujemo da kandidat posjeduje:
VŠS / VSS – ekonomskog usmjerenja, ili srodno; 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima poželjno ali nije presudno; odlično poznavanje rada na računaru (MS Office paket); odlično poznavanje engleskog jezika, razvijene komunikacijske vještine

Opširnije pronađite  OVDJE

POSLOVNI SARADNIK (m/ž) – 2. krug prijava, više izvršilaca. AdiX Events je u potrazi za mladim i entuzijastičnim poslovnim agentima koji će zajedno sa nama, ideju našeg međunarodnog partnera sprovesti u djelo – odnosno doprinijeti dodatnom širenju njihove globalne društvene mreže i na ovim prostorima. Opis posla i odgovornosti: Promovisanje i pronalaženje potencijalnih članova sajta na Vašem području, Registracija članova na web stranici – rad od kuće; Upravljanje bazom podataka i pružanje tehničke podrške članovima (pri korištenju web stranice); Planiranje i razvoj novih strategija pretrage. Naš savršen partner treba da ispunjava sljedeće uslove: Strpljenje i želja za rad sa ljudima; Visok nivo komunikacijskih vještina (Osoba koja uživa u interakciji sa drugim ljudima) i dobro razvijene prezentacijske vještine; Dobro znanje engleskog jezika (usmeno i pismeno); Dobre vještine pregovaranja (Zna kako predstaviti i pridobiti interes klijenata za proizvod);

Opširnije pronađite OVDJE

Konzum –  U cilju jačanja našeg uspješnog tima u regiji Srednja Bosna pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Područni voditelj. Odgovorni ste za: uspješno poslovanje, provođenje procedura, te usavršavanje svih procesa rada unutar prodavnica, planiranje, analizu i kontrolu poslovanja prodavnica i ostalih sistema poslovanja, osiguravanje i provjeru odgovarajuće razine higijene, sigurnosti, usluge i kvalitete u prodavnici, aktivno sudjelovanje u širenju maloprodaje mreže u regiji rada. Od Vas očekujemo: SSS/VŠS/ VSS, obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje ključnih procesa u poslovanju maloprodaje, iskustvo u rukovođenju timom.

Opširnije pronađite OVDJE

MEDICINSKI REPREZENT za oftalmološki program kompanije Unimed Pharma. Sadržaj posla, informacije o mjestu zaposlenja: Posao na mjestu medicinskog reprezenta obuhvata redovne posjete ljekara u ambulantama i prezentaciju proizvoda firme, organizovanje ljekarskih simpozijuma i prezentaciju na stručnim seminarima, dostavljanje redovnih izvještaja o svojim aktivnostima Sales menadžeru. Obrazovanje: medicinski, farmaceutski, stomatološki, veterinarski fakultet.

Opširnije pronađite OVDJE

Radi povećanja opsega poslovanja u regiji Sarajevo, Mikrokreditna Fondacija MIKRA želi osnažiti svoj tim, te uposliti nove radnike, koji svoju profesionalnu karijeru žele razvijati u perspektivnom, dinamičnom i prijatnom radnom okruženju. MIKRA članovima svoga tima nudi: Radni odnos; Mentora tokom inicijalne obuke i orijentacijskog procesa Profesionalno usavršavanje putem vrhunskih treninga i obuka; Atraktivna primanja. MIKRA objavljuje K O N K U R S za radnu poziciju: Mikrokreditni Promoter (Kreditni službenik) Sarajevo.  Posao podrazumijeva: Promotivne aktivnosti i prezentiranje uslova i prednosti mikrokredita MKF Mikra na terenu šire regije Sarajeva, Svakodnevni obilazak terena, kontaktiranje novih klijenata i održavanje mreže postojećih klijenata (naši klijenti su: mali poduzetnici u djelatnostima poljoprivede, stročarstva, voćarstva, zanatstva, ugostiteljstva, trgovine i sl.).  Izrada kreditnih analiza.

Opširnije pronađite OVDJE