Sjajna prilika za investitore: U strogom centru Sarajeva prodaja se cijela zgrada

0

U strogom centru Sarajeva na prodaju je ponuđena cijela zgrada koja je pritom nedavno adaptirana. Riječ je o poslovnoj zgradi koja se nalazi preko puta pijace Markale, u ulici Mula Mustafe Bašeskije na broju 6.

Kvadratura objekta je 1.433 metara kvadratnih, a nalazi se na teritoriji općine Stari Grad. Zvanična procijenjena vrijednost nekretnine je 7.949.075,24 KM, a prema procijeni sudskog vještaka arhitektonske struke Adnana Mehmedagića od 21. februara 2024. godine.

Startna prodajna cijena iznosi 6.850.000 KM (odnosno 4.780.20 KM/m2). Nekretnina je slobodna od svih tereta i ograničenja vlasničkih prava.

This slideshow requires JavaScript.

Zgradu prodaje kompanija Unikod d.o.o. sa sjedištem na adresi Alipašina 18, Sarajevo.

– Potpuno adaptiran 2023. godine, funkcionalan i spreman prostor Po + dio, P + 6 u centru Sarajeva na jednoj od najatraktivnijih lokacija u blizini svih važnih gradskih tačaka. Prostor je uvezan u jednu cjelinu sa jednim pripadajućim ulazom koji omogućava pristup svim prostorijama i etažama. Nekretnina je pogodna kao poslovni ili ugostiteljski objekat, odnosno kao rentabilni poslovni prostor i/ili hotel. Izuzetna prilika za dugoročnu i trajnu investiciju – navodi se u oglasu.

Svaki sprat posjeduje svoj WC i ostavu sa posebnim etažnim grijanjem na plin. Vanjska visokokvalitetna PVC stolarija s etisonima je u svakoj prostoriji, zajedno sa modernim roletnama. Posljednji sprat posjeduje idealan prostor za konferencije i prezentacije.

Ponude se primaju u pismenoj formi na adresu kompanije Unikod d.o.o, Alipašina 18, Sarajevo putem pošte a mogu se i direktno uručiti na adresu u roku od 10 dana od objave oglasa. Prethodni obilazak nekretnine se obavlja u dogovorenom vremenskom períodu sa ovlaštenim agentom.

Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu posjetiti stranicu www.unikod.ba ili kontaktirati direktno pozivom na +387 61 375 075.

Vlasnik zadržava pravo prihvatiti u potpunosti ili djelimično ponudu, odbiti ponudu, poništiti javni oglas o namjeri prodaje nekretnine u bilo koje vrijeme prije sklapanja ugovora o kupoprodaji i pri tome ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuđačima, niti je u obavezi objasniti razloge takve odluke.