Simimpex otvorio novi poslovni objekat

0

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor kompanije Simimpex Slađan Cvijanović otvorili su danas novi poslovni objekat ove kompanije.

Moderan poslovni prostor nalazi se u Poslovnoj zoni „Ramići – Banja Luka“ i prostire se na 5.000 kvadratnih metara. Ujedno, danas je u poslovnom prostoru Simimpexa, jednog od najvećih regionalnih trgovaca autodijelovima, otvoren i cjelodnevni sajam posvećen autodijelovima i autokozmetici.

Čestitajući kompaniji Simimpex na velikom poslu i velikoj investiciji, gradonačelnik Igor Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su u samo tri dana, u Poslovnoj zoni “Ramići – Banja Luka”, otvorena dva nova velika poslovna objekta.

– Radi se o respektabilnoj firmi, članici svjetske grupacije trgovaca autodijelovima i lideru u Bosni i Hercegovini u ovoj oblasti. Tu su nova radna mjesta, širenje i zaokruživanje poslovne zone u Ramićima, što su sve pozitivni primjeri i jedino možemo da poželimo što više ovakvih događaja – istakao je Radojičić te najavio da uskoro na prodaju ide velika parcela od 20.000 kvadratnih metara u Poslovnoj zoni “Jelšingrad”, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Direktor Simimpexa Slađan Cvijanović istakao je da je izgradnjom ovog objekta objedinjeno poslovanje ove velike kompanije koja zapošljava 235 radnika.

– Današnjim poslovnim događajem obilježavamo i 20 godina izuzetno uspješnog rada naše kompanije. Za nas je danas veliki dan i želimo iskazati zahvalnost svima koji su nam ukazali povjerenje u protekle dvije decenije. Od danas, naša kompanija je pod jednim krovom, a prostor smo prilagodili potrebama modernog poslovanja – zaključio je Cvijanović.