Samsung „Life Unstoppable“ – prva virtuelna interaktivna konferencija

0

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd najavila je održavanje prve interaktivne virtuelne konferencije pod nazivom „Life Unstoppable“, kada će biti predstavljene posljednje inovacije na polju pametnih telefona, nosivih uređaja, televizora, audio opreme i kućnih aparata.

Za sve prisutne, kompanija će demonstrirati kako Samsung inovacije stavljaju u fokus korisnika i njegove potrebe, pružajući mu mnoštvo mogućnosti za neometano i neograničeno umrežavanje.

Demonstratori i specijalni gosti će tokom 45 minuta ture pokazati na koji način novi uređaji nude autentična rješenja na polju kućne zabave, umreženog gaminga, ali i kreativnosti na poslu i tokom slobodnog vremena.

Ovaj interaktivni događaj će zainteresovanima omogućiti da iz udobnosti svojih domova upoznaju i istraže nove proizvode, poput mobilnih telefona, televizora i kućnih aparata.

– Uzbuđeni smo zbog transformacije načina na koji ove godine predstavljamo nove proizvode. Digitalna konferencija samo je jedan od načina na koji Samsung prilagođava svoje poslovne aktivnosti novim okolnostima i globalnim promjenama koje su nas zadesile. Uz to, nastavljamo da razvijamo i autentične inovacije za korisnike i društvo, pa ćemo u septembru prikazati kako naša umrežena inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja – izjavio je Benjamin Braun, direktor odjeljenja za marketing u kompaniji Samsung Europe.

Prva virtuelna interaktivna konferencija „Life Unstoppable“ će se održati 2. septembra od 10 sati i biće otvorena za medije i partnere.