Zimski grad u Mostaru otvorio svoja vrata (FOTO)

0

Svečanim presijecanjem vrpce, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić večeras je otvorio vrata Zimskog grada – Adventa za sve građane grada na Neretvi.

Ples, muzika, Djed Mraz u svojoj kočiji s konjima i njegovi pomagači vilenjaci, pružili su svim posjetiocima nazaboravan ugođaj.

Zimski grad je smješten na prostoru Kampusa Sveučilišta u Mostaru na preko 4.500 kvadratnih metara, a u 42 dana tu će se predstaviti više od 60 izlagača sa različitim sadržajima.

Na dvije bine će biti organiziran bogat kulturno-zabavni program za sve uzraste. Posjetioci će svakodnevno imati priliku vidjeti žive jaslice, školske predstave, predstave s djecom iz vrtića, nastupe dječjih bendova, plesnih grupa, mađioničarske trikove koji će zasigurno izmamiti osmijehe na licu svakog mališana…

Organizatori u program namjeravaju uključiti djecu predškolskog i školskog uzrasta sa područja cijelog kantona. Bogat sadržaj je pripremljen i za one malo starije, koji će moći uživati u nastupima kulturno-umjetničkih društava i DJ-a, koncertima, pjesničkim večerima…

I velikim i malim posjetiocima sigurno će biti zanimljiv i zoološki vrt, ali i klizalište koje će u Mostar donijeti pravu zimsku čaroliju.