ZEDA vas poziva da ispričate svoju priču!

0

Zenička razvojna agencija ZEDA 2013. godine pokrenula je Blog na svojoj službenoj stranici www.zeda.ba i Facebook stranici kako bi na ovaj način BESPLATNO podržala i predstavila sve one koji imaju priču za koju se treba čuti. 

– Preko 700 mladih ljudi, preko 700 toliko sličnih, a toliko različitih priča smo do sada predstavili i nastavljamo dalje jer za kvalitetnu ideju, za dobar primjer, za zanimljivo iskustvo, treba se čuti, a mi smo vaš glas.

Nerijetko smo upravo mi bili odskočna daska onima koje smo predstavili putem Bloga, te su nas mediji kontaktirali kako bi i sami uradili priču sa našim sagovornikom/sagovornicom. Vrlo često, to je bila njihova prva profesionalna prezentacija i prilika za saradnju sa medijima – kažu iz ZEDA-e i daodaju: 

– Nebrojeno puta smo dobili riječi hvale i podrške od onih o kojima smo pisali putem #Bloga istaknuvši koliko smo im pomogli na različite načine (od novih kontakata, saradnje, prezentacije u medijima, do velikog interesa za njihove proizvode ili usluge).

Samo kvalitetno odabrani oblici, mediji i instrumenti marketinške komunikacije direktno su proporcionalni dobrom pozicioniranju marketinga i njegovih subjekata u društvu u cjelini.

Zbog toga, ovaj put pozivamo sve vas koji imate interesantnu priču da nam se javite i svoje iskustvo o hobiju, o pretvaranju hobija u biznis, o započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom podijelite sa nama.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić koju možete kontaktirati putem Facebook profila Ajna Hodžić, putem maila ajna@zeda.ba ili na 032 449-412. Radujemo se saradnji i nastavljamo istim tempom – poručuju iz ZEDA-e.