Sarajevskoj firmi povjereno opremanje hotela Grand

0

Firma Metropolit studio objavila je da je uspješno zatvorila posao s istaknutom firmom Nasko d.o.o Gračanica u vezi s potpunom renovacijom hotela Grand.

Ovaj projekat obećava da će revitalizirati postojeće objekte i unaprijediti turističku ponudu u Sarajevu, ali i regiji.

Nakon temeljitih pregovora, postignut je dogovor koji će omogućiti našoj kompaniji da stavimo svoju ekspertizu u službu preobrazbe Grand hotela u moderan smještajni objekat koji će zadovoljavati sve potrebe i očekivanja gostiju u 21. vijeku. Nasko d.o.o poznat po svom investicionom pristupu koji uvijek teži inovacijama i održivosti, prepoznao je potencijal i historijsku vrijednost starog hotela te nam ukazao povjerenje za osmišljavanje i implementaciju cjelokupnog renovacijskog procesa, rečeno je iz sarajevske firme.

Predviđeni radovi obuhvatit će kompletno preuređenje interijera, kao i unapređenje energetske efikasnosti hotela sa ciljem smanjenja ekološkog otiska i promocije održivog poslovanja.

Zajednički cilj nam je da nakon renovacije hotel ponovo otvori svoja vrata i to ne samo kao mjesto udobnog smještaja za turiste i poslovne ljude, nego kao simbol obnove i napretka lokalne zajednice, poručili su iz “Metropolit Studija”.