Sarajevski kiseljak ima novo zaštitno lice

0

Sarajevski kiseljak predstavio je u Narodnom pozorištu u Sarajevu svoje novo zaštitno lice. Jedan od najprepoznatljivijih brendova u BiH od sada će predstavljati svjetski poznata interpretatorica sevdaha, jedinstvena Amira Medunjanin, a ova suradnja idealno predstavlja moderan pristup tradicionalnim vrijednostima Sarajevskog kiseljaka.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim sjajnoj Amiri Medunjanin na suradnji. Zaista smo veoma ponosni na činjenicu da je zaštitno lice Sarajevskog kiseljaka jedna ovakva zvijezda. Želja da to bude upravo ona, simbolizira naše opredjeljenje da i u budućnosti zadržimo beskompromisan kvalitet, ne odstupajući od svog cilja da ostanemo najbolji, čuvajući ujedno tradiciju koja nas čini prepoznatljivim. Njegovanje tradicije sevdalinke nikada neće biti prevaziđeno, kao ni prirodnost i tradicija Sarajevskog kiseljaka”, izjavio je Davor Čičić, direktor marketinga Sarajevskog kiseljaka.

Brojni poslovni suradnici i predstavnici medija bili su prisutni na predstavljanju nove suradnje, ali i najnovije kampanje koja nastavlja priču tajne vitalnosti, zdravlja i životnog elana, a koju je Sarajevski kiseljak ispričao kroz lice Radeta Šerbedžije ranijih godina.
Sarajevski kiseljak i Amira Medunjanin zajedno još jednom dokazuju da Bosna i Hercegovina ima svoj prestiž u mnogim segmentima – od najkvalitetnije gazirane mineralne vode do sofisticirane umjetnosti, koje će, od sada udružene, biti pravo osvježenje za dušu i tijelo.

Na promociji je predstavljen i TV spot koji oslikava izazove jednog uobičajenog koncertnog dana velike zvijezde.