Kompanija Saraj-Komerc jedini predstavnik BiH na vodećem svjetskom sajmu za obradu cijevi u Dusseldorfu

0

Kompanija Saraj-Komerc d.o.o. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja jedini je predstavnik Bosne i Hercegovine na vodećem svjetskom sajmu za obradu cijevi koji se trenutno održava u Dusseldorfu u Njemačkoj.

Na sajamskoj manifestaciji, koja se ove godine održava od 15. do 19. aprila, predstavlja se više od 1.200 izlagača.

Oni izlažu sve vrste proizvoda koji su vezani za industriju cijevi – od sirovina do proizvodnje, tehnologije obrade cijevi, pribora, trgovine cijevima, tehnologije oblikovanja, te mašina i opreme.

Ovo je centralno mjesto za proizvodnju, trgovinu i istraživanja kada je riječ o ovoj grani industrije, bez obzira jeste li izlagač, posjetitelj ili investitor.

This slideshow requires JavaScript.

To je prilika da se dogovore novi poslovi, steknu važni kontakti ili usvoje nova znanja.

O kompaniji Saraj-komerc

Saraj-komerc d.o.o. je kompanija koja se bavi obradom metala uključujući različite tehnologije: štancanje, mašinsku CNC obradu, obradu cijevi (rezanje, formiranje i savijanje), proizvodnju opruga, lemljenje kao i površinsku zaštitu metala.

Svoje poslovanje su uskladili sa najvećim svjetskim standardima. Konstantnom edukacijom zaposlenih i ulaganjem u novu tehnologiju, nastavljaju trend rasta i uspješnosti.

Tokom dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog rasta izgrađeno je partnerstvo i povjerenje sa vodećim kompanijama iz različitih industrija te danas predstavljaju prepoznatljiv brend u metalnoj i automobilskoj industriji.

Reference ove kompanije potvrđuju da su iza nje ostali kvalitetno i na vrijeme realizovani veliki projekti, zadovoljni kupci, a njihovo ime je postalo prepoznatljivo na domaćem, ali i na svjetskom tržištu.