Prodat hiljaditi stan u “Beogradu na vodi”

0

Kompanija „Belgrejd Voterfront” saopštila je danas da je prodat hiljaditi stan u okviru najvećeg građevinskog projekta u Srbiji – Beograda na vodi, na obali rijeke Save.

„Hiljadu stanova znači hiljadu zadovoljnih pojedinaca i porodica, koje su prepoznale sve kvalitete Belgrejd Voterfront ‘-a. Veoma smo ponosni, zahvalni, ali i inspirisani da razvijamo nove ideje za urbani koncept življenja u centru Beograda”, rekao je ovim povodom Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije „ Belgrejd Voterfront”.

Kako bi obilježila ovo dostignuće, kompanija „ Belgrejd Voterfront” je pripremila i poseban poklon za kupca hiljaditog stana koji će biti oslobođen plaćanja troškova za održavanje zgrade tokom prve tri godine stanovanja u zgradi.

Nakon završetka gradnje, Beograd na vodi će biti moderna urbana cjelina, koja će sa 6.000 stambenih jedinica biti dom za 14.000 ljudi, navodi se u saopštenju koje prenose agencije.

Inače, prodaja stanova na toj lokaciji je počela u oktobru 2015. godine a osim stambenih zgrada, “Beograd na vodi” obuhvata i luksuzne hotele, najveći tržni centar u regionu BW Galeriju, te Kulu Beograd gdje će biti hotel St. Regis Belgrade, kao i uređene prostore na otvorenom.

Projekat  realizuje komanija Igl hils iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja je sa Vladom Srbije osnovala zajedničko preduzeće.