Otvorena online registracija za 13. Sarajevo Business Forum

0

Prilika za učešće u razvoju regiona

Otvorena je online registracija za 13. Sarajevo Business Forum, najveću poslovno-investicijsku konferenciju u regionu. Ovogodišnji Forum će biti održan od 21. do 23. maja u Sarajevu, pružajući učesnicima jedinstvenu priliku za razmjenu ideja, iskustava i poslovnih mogućnosti.

Zainteresirani za učešće mogu se registrirati putem web stranice Sarajevo Business Foruma.

Tokom ovogodišnjeg izdanja Sarajevo Business Foruma učesnike očekuju inspirativne diskusije, nova partnerstva i podsticajne ideje koje će doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja u regiji.  Planirani su zanimljivi paneli na kojima će se  razgovarati o  regionalnoj saradnji i mogućnostima investiranja u regiju Zapadnog Balkana, povezivanju i olakšavanju prekogranične trgovine. Jedan od panela bit će posvećen željezničkoj infrastrukturi i njenoj modernizaciji, dok će ove godine u fokusu biti i zdravstveni turizam i njegov utjecaj na povećanje  ekonomskih aktivnosti u regionu.

Sarajevo Business Forum, prestižna investicijsko-poslovna konferencija, nudi svim posjetiteljima priliku za umrežavanje i investiranje, a koju pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine organizira Bosna Bank International u saradnji sa strateškim partnerom – Ministarstvom privrede Kantona Sarajevo, te dioničarima BBI Banke – Dubai islamskom bankom (DIB), Abu Dhabi islamskom bankom (ADIB) i Islamskom razvojnom bankom (IsDB), kao i brojnim drugim domaćim i inostranim partnerima.

Više informacija o 13. Sarajevo Business Forumu dostupno je na službenoj web stranici Sarajevo Business Foruma.