Objavljene satnice: Ovoliko zarađuju blagajnici u Aldiju

0

Mnogi posao blagajnice u diskontima kao što su Aldi, Lidl ili Penny smatraju privremenim, ali ne i stalnim poslom. Smatraju kako se radi mnogo za malo novca, no njemački mediji ističu kako to zapravo nije tačno. Objavljeno je koliko zarađuju blagajnici u Aldiju.

Onaj ko radi kao blagajnik u Aldiju nema loša primanja, pišu njemački mediji. Neki bi čak mogli zavidjeti zaposlenicima na blagajni, prenosi Fenix magazin.

Tačnije, blagajnici i u Aldi Südu i u Aldi Nordu zarađuju 14 eura na sat. To znači da su plaće blagajnika iznad sadašnje minimalne plaće od 12,41 eura po satu. Kako navode mediji, 14 eura je početna i minimalna satnica u Aldiju, dakle moguće je zaraditi i puno više.

Na internetu možete pronaći mnoge stranice s indeksom plaća koje vam govore s kojom plaćom možete otići kući kao blagajnik u Aldiju. U Aldi Nordu to je gotovo 33.000 eura bruto godišnje. U Aldi Süd dobivate najmanje 32.300 bruto godišnje.

Velika prednost Aldija

Od blagajničke plaće u Aldiju se sigurno nećete obogatiti. Ipak, plaća je prilično dobra, navode njemački mediji. Još jedna prednost je što su podružnice Aldija prisutne na mnogim mjestima.

Poslovnica Aldija često je na pješačkoj udaljenosti od vašeg doma, što znači da ne morate putovati na posao. Diskontni lanac Aldi ima ukupno 4.215 poslovnica diljem Njemačke.

Pojedine plaće u Aldiju sa specijaliziranih portala za plaće:

Prodavač u maloprodaji – 33.900 eura bruto na godinu

Voditelj poslovnice – 61.600 eura bruto na godinu

Maloprodajni službenik – 34.600 eura bruto na godinu

Komisionar – 33.500 eura bruto na godinu

Blagajnik – 32.200 eura bruto na godinu

IT poslovi – 79.000 eura bruto na godinu

Rukovodstvo – 40.900 eura bruto na godinu