Nova linija Ryanaira: Iz BiH do Berlina za samo 13 eura

0

Ryanair, najveći evropski avioprevoznik, danas je najavio novu ljetnu liniju iz Banjaluke za Berlin koja će letjeti dva puta sedmično od aprila.

Banjalučani i ostali putnici sada mogu rezervirati ljetni odmor koji uključuje ovu uzbudljivu novu rutu za Berlin te uživati u najnižim cijenama i najširem izboru odredišta za ljeto 2023.

– Oduševljeni smo što našim klijentima u Bosni i Hercegovini donosimo još više izbora i vrijednosti s dodatkom ove nove rute za Berlin našem rasporedu za Ljeto 2023, čime ljudima u Banjaluci nudimo još više izbora pri planiranju dugo očekivanih ljetnih praznika. Radujemo se što ćemo ovog ljeta ugostiti kupce na našim letovima za i iz Berlina jer Ryanair nastavlja pružati veću povezanost i niže cijene karata od bilo koje druge avio kompanije za Bosnu i Hercegovinu – poručila je Alicja Wojcik Golebiowska iz Ryanaira.

Inače, cijene za letove variraju od datuma do datuma, očito u zavisnosti od popunjenosti letova. Prema podacima na strnici Ryanaira, karte za pojedine datume mogu se kupiti po nevjerovatnoj cijeni.

Naprimjer, karta za let iz Banjaluke do Berlina za 9. juni u ovom trenutku se može kupiti za svega 12,99 eura, izvještava BiznisInfo.ba.