Krediti Raiffeisen banke po kamatnoj stopi već od 5,55%

0

Raiffeisen banka predstavila je novu ponudu u okviru koje su dostupni novčani krediti u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, te uz kamatnu stopu od 5,55% (EKS 6,76%).

„Nakon godišnjih odmora i pripreme za novu školsku godinu, što je često finansijski zahtjevno, te pred nastupajuću zimsku sezonu, nerijetko se javlja potreba za dodatnim novčanim sredstvima. Naš cilj je biti banka partner, te olakšati našim klijentima planiranje finansija, stoga smo pripremili posebnu ponudu novčanih kredita uz povoljniju kamatnu stopu. Također, jedna od pogodnosti je i ta što rata kredita ostaje na istom nivou za cijeli period otplate kredita obzirom da je kamatna stopa fiksna“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da klijenti imaju mogućnost povrata zadnje rate kredita, što je dodatna pogodnost za one koji se odluče za ovu ponudu.

Klijenti za keš kredite mogu aplicirati i online, putem web stranice Banke, uz 50% nižu naknadu za obradu kredita, a poslovnicu posjetiti samo jednom i to prilikom preuzimanja novčanih sredstava.

Akcijska ponuda vrijedi do 31.10.2016. godine, a više informacija dostupno je na web stranici Banke.