Donedavni vlasnik Kramara u novom višemilionskom projektu

0

Impresivni kompleks luksuznih stanova bit će uskoro izgrađen u Širokom Brijegu. Riječ je o stambenom projektu Hills Residence, kompleksu koji se sastoji od tri zgrade s ukupno 136 stambenih jedinica, a nalazi se na odličnoj lokaciji.

Iza ovog projekta stoji širokobriješka firma Luxury gradnja. Osim tržišta u BiH, zaslužna je za Makarska Hills Residence, kao i za druge objekte širom Hrvatske, ali i u Crnoj Gori.

Kako je BiznisInfo.ba nedavno pisao, kompaniju Luxury gradnja u Širokom Brijegu osnova je donedavno većinski vlasnik poznate firme AS Kramar koja se bavi prodajom automobila.

U ovaj posao unio je svoje dugogodišnje iskustvo kako bi Luxury Gradnja postala sinonim za kvalitetu, dugotrajnost i moderna rezidencijalna rješenja. Posao je pokrenuo nakon što je prodao svoj udio u Kramaru.

This slideshow requires JavaScript.

Direktor firme Kristijan Dugandžić u razgovoru za BiznisInfo.ba ranije ove godine je najavio projekat u Širokom Brijegu, za koji je kazao da će biti veliki izazov za njih.

Kako su sada objavili u sponzoriranom tekstu na Jabuka TV, prva zgrada će biti poslovno-stambena jedinica koja će donijeti nove poslovne mogućnosti u Široki Brijeg, budući da na tržište Hercegovine ulazi jedan strani trgovački lanac.

Prizemlje će biti rezervirano za poslovne prostore, dok će na višim spratovima biti smješteno ukupno 40 luksuznih stanova. Kupcima će, također, na raspolaganju biti 48 stanova u drugoj i trećoj zgradi, kvadrature od 50 do 110 kvadrata.

Također, planiran je i prostrani parking koji nudi 204 parking mjesta. Uz početak radova iduće sedmice, ovaj projekt obećava donijeti svježu i modernu dimenziju životu u Širokom Brijegu.

PROČITAJTE JOŠ – Pet kranova i stotinu radnika na jednom od najatraktivnijih gradilišta u BiH