Bh. firma svim uposlenim dijeli po 1.000 KM za ljetovanje

0

Radnicima će ova finansijska injekcija olakšati odlazak na ljetovanje

Vlasnik Premier kladionice, Renato Korać, odlučio je nagraditi svih 1.500 radnika ove kompanije s po 1.000 KM za godišnji odmor. Informaciju je potvrdio Toni Boras, glasnogovornik firme.

– Naš neprikosnoveni položaj najboljeg priređivača igara na sreću u Bosni i Hercegovini rezultat je zajedničkog truda, rada i zalaganja svih 1.500 radnika. Kada slušamo razne priče o problemima radnika u drugim firmama i kladionicama, možemo reći da imamo privilegiju raditi u firmi koja uvijek iznova dokazuje koliko cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu – napisao je Boras.

Prema njegovim riječima, milion i po maraka nije mala svota, i vjeruje da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo, “ali u Premieru se uvijek znalo da je samo sretan i zadovoljan radnik ujedno i dobar radnik”.

Vjeruje kako će ova finansijska injekcija svima pomoći da lakše podnesu troškove skupog odmora te provedu kvalitetno vrijeme i opuste se sa svojim porodicama.

– Od iduće sedmice more, ljeto, plaže i kokteli na kratko će zamijeniti kombinacije trka pasa, boja kuglica i duge razrade sistema, a sigurni smo da ćete se nakon toga svi vratiti s još više elana za nove radne pobjede u najboljoj kladionici u BiH – naveo je Boras.