Zvanično otvaranje sezone na Panonskim jezerima: 18. juna Bingo Family Day

0

U subotu 18. juna zvanično će biti otvorena ljetna sezona na tuzlanskom i bh. turističkom biseru – kompleksu slanih Panonskih jezera.

Početak rada ”Panonike” ovog ljeta je svečano obilježen još 3. juna velikim partyem elektronske muzike u sklopu arTZ festivala, a kao i prethodne tri sezone, zvanično otvaranje ovogodišnje turističke sezone na Panonskim jezerima se dešava u formi dvodnevne manifestacije Bingo Family Day.

”Obzirom na dobre vremenske prognoze, ljeto konačno može početi u subotu 18. juna 2016. godine stoga Vas pozivamo da dođete, dobro se zabavite, iskupate, odmorite i budete dio nesvakidašnjeg i jedinstvenog događaja u našem gradu. Ulaz je slobodan u subotu 18. juna, a u nedelju su standardne vikend cijene za ulaz na Panonska jezera. Dobro došli!!!”, saopćeno je iz Uprave Panonike.

U dva dana trajanja manifestacije, gostima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti nekoliko kompanija sa svojim proizvodima i uslugama (Violeta, Venera, Vispak, Dino kafa, NLB Banka, CM cosmetic market, Venera, Tz Pivara… itd.).

U zabavno-edukativnom programu nastupiće Balzika orkestar, Tuzlanske mažuretkinje, Pozorište mladih, PK Flamenco, Klub borilačkih sportova Sinbra i još mnogi drugi.Organizator obećava mnogo druženja i zabave za cijelu porodicu kao i nagradne igrice za sve posjetioce. (Tuzlanski.ba)