Zbog otvaranja jednog od najvećih retail parkova porasla potražnja za stanovima

0

Zbog otvaranja ovog retail parka pojačana je potražnja za stanovima u Bihaću

U Bihaću se uskoro otvara jedan od najsavremenijih trgovačkih parkova ovog dijela Evrope – Bišće park.

Kako saznajemo, u toku su finalni radovi na završetku ovog objekta, a prema nekim najavama, otvaranje bi moglo uslijediti već krajem ovog ili narednog mjeseca, piše BiznisInfo.ba.

Ovo će biti najreprezentativniji objekat ove vrste u Bihaću, a objekat će se nalaziti blizu centra grada.

Bišćani, turisti, cijela Krajina, kao i granična područja Hrvatske, moći će uživati u kupovini i druženju.

Posjetioci će imati na raspolaganju posjetiti brojne atraktivne brendove poput LC Waikikija, Pepca, NewYorkera, Mlinara, dm-a, Dresscoda, Sport Visiona, DexyCo, Techno Shopa i mnogih drugih.

Tu će se nalaziti i supermarket lanca Fortuna marketi. Retail park će kompleksom na čak 40 hiljada kvadratnih metara i svjetskim sadržajima pružiti mnogo više od tradicionalnog šoping iskustva, a cilj je da postane omiljeno mjesto druženja za sve generacije.

Mnoge kompanije koje će imati radnje u ovom centru već traže radnike. Naime, Bišće Park će donijeti više od 300 novih radnih mjesta i privući brojne turiste i posjetioce u Bihać i Krajinu.

Kako saznajemo, zbog nedostatka radne snage mnogi uposlenici će doći iz drugih mjesta. Stoga je u Bihaću ovih dana pojačana potražnja za stanovima gdje će se smjestiti novi stanovnici ovog grada.

Ukupna vrijednost investicije je oko 20 miliona KM.

Poklon posjetiocima je i veliki centralni trg koji se gradi na 1.000 kvadratnih metara. Posjetioci Bišće Parka će moći uživati u preko 13 hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora koji je pokriven brzim internet pristupom.

Investitor je kompanija ANH Capital Investment.

Vlasnici ove firme su kompanija “Petrol-P” Bihać i “Leburić-komerc” Prnjavor. Vlasnica firme “Petrol-P” je Fatima Prošić dok iza “Leburić-komerca” stoje Milan i Dragan Leburić.

Preuzimanje teksta dozvoljeno uz obavezno navođenje izvora i postavljanje linka ka originalnom tekstu na BiznisInfo.ba