Zapošljavaju Una World, Agencija za državnu službu, Inmer…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Una World d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Operater u ingestu (m/ž). Mjesto rada Banja Luka. Iskustvo u radu na sličnim ili istim poslovima. Potpune prijave poslati putem linka do 17.08.2023.

Isowood d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Radnik na kantarici (m/ž). Mjesto rada Gračanica. Nudimo stalni radni odnos i stimulativna mjesečna primanja. Potpune prijave poslati putem linka do 31.08.2023.

Agencija za državnu službu BiH zapošljava osobu na radnom mjestu Načelnik Sektora za materijalno-finansijske poslove. Mjesto rada Istočno Sarajevo. Potpune prijave poslati putem linka do 10.08.2023.

Agencija za državnu službu Federacije BiH zapošljava osobu na radnom mjestu Stručni savjetnik za geodetske poslove i katastar nekretnina. Mjesto rada Doboj Jug. Potpune prijave poslati putem linka do 14.08.2023.

Inmer d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Pripravnik u kontrolingu (m/ž). Mjesto rada Gradačac. Očekujemo poduzetne, motivirane i odgovorne osobe visokih profesionalnih i osobnih standarda, a odabrani kandidat imat će priliku raditi u poticajnom i dinamičnom poslovnom okruženju. Potpune prijave poslati putem linka do 31.08.2023.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!