Zapošljavaju Rekruter, Zrak – Optomenika, Babić pekara, Hotel Hills…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

REKRUTER je konsultantska tvrtka koja već 10 godina pruža HR usluge slovenačkim i stranim klijentima. Specijalizirani smo za zapošljavanje i odabir profesionalnog i rukovodećeg osoblja, razvoj zaposlenika, centre za ocjenjivanje, outplacing usluge i kadrovski outsourcing. Odlikuju nas profesionalnost, objektivnost i diskrecija. Naš klijent je jedna od vodećih IT kompanija koja već trideset pet godina razvija, integrira i nadograđuje IT rješenja. Uvjereni su da je temelj njihovog uspjeha snažan i iskusan tim stručnjaka, u koji zbog širenja poslovanja pozivaju novog suradnika na poziciji:  ISKUSNI SAP DEVELOPER. Očekujemo: iskustvo u razvoju SAP-a, projektno iskustvo s najmanje jednim od SAP modula, tehnička znanja SAP:BRF+, ABAP/Java Application Server, Webdynprofor ABAP, Smartforms,  sposobnost sistematske analize i samostalnog rješavanja poslovnih problema, spremnost za učenje i nove izazove, znanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite  OVDJE

«ZRAK-OPTOMENIKA» d.d. Kiseljak raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na poziciji: Direktor. Opis posla: organizirati i rukovoditi procesom proizvodnje, prodaje i naplate potraživanja u Društvu «ZRAK-OPTOMENIKA» d.d. Kiseljak, na način da se osigura maksimalna efikasnost i profitabilnost u ostvarivanju zadanih poslova, uz poštivanje zakonske regulative, uvođenje, održavanje, trajno unapređivanje i recertifikacija sustava. Uvjeti: VSS, ekonomskog ili tehničkog smjera, tri godine radnog iskustva, izrazita komunikativnost i organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, poznavanje rada na računaru, vozačka dozvola «B» kategorije, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

DEKRA zapošljavanje d.o.o. je kompanija specijalizirana za pružanje usluga posredovanja u zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 44.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta. Tražimo odgovorne i angažovane osobe za rad na poziciji: Tajni kupac (m/ž). Mjesto rada: Rogatica, Sokolac, Vlasenica, Bratunac, Srebrenica, Milići.

Tajni kupac je osoba koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža što se događa na prodajnim mjestima (supermarketi, banke, auto saloni, benzinske pumpe itd.). Nakon obavljene kupovine tajni kupac ispunjava upitnik i na objektivan način ocjenjuje situaciju koja se dogodila tokom kupovine. Uslovi: poznavanje rada na računaru (svakodnevni pristup mailu), minimalno SSS, organiziranost, odgovornost i točnost, dobre opažačke vještine.

Opširnije pronađite OVDJE

Termalna Rivijera Ilidža d.o.o.-Hotel Hills u Sarajevu raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na poziciji: Grafički dizajner. Uvjeti: senior iskustvo, poželjno poznavanje HTML i wordpresa.

Opširnije pronađite OVDJE

Babić pekara d.o.o., jedna je od vodećih firmi u pekarskoj industriji u Dalmaciji, s tradicijom dužom od 50 godina. Grupacija Babić ima preko 800 radnika, zaposlenih u četiri proizvodna pogona (Split, Makarska, Dubrovnik i Korčula) i 80 maloprodajnih jedinica. Zbog daljnjeg razvoja poslovanja tražimo kandidate koji će svojim znanjem, iskustvom i željom za napredovanjem pridonijeti daljnjem razvoju našega tima, pridružite nam se na slijedećim pozicijama: Pomoćni radnik u proizvodnom pogonu.
Mjesto rada: Split. Opis posla: brojanje, slaganje, rezanje i pakiranje gotovih proizvoda. Od Vas očekujemo: KV/SSS, položena B i C kategorija (za radno mjesto vozač/ica), ljubaznost u komunikaciji, ručno pakiranje zamrznutih, polupečenih i pečenih proizvoda u kutije.

Opširnije pronađite OVDJE