Zapošljavaju Konzum, Kalea, Novotehna…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Poslovni saradnik. AdiX Events je u potrazi za mladim i entuzijastičnim poslovnim agentima koji će zajedno sa nama, ideju našeg međunarodnog partnera sprovesti u djelo – odnosno doprinijeti dodatnom širenju njihove globalne društvene mreže i na ovim prostorima.  Opis posla i odgovornosti: promovisanje i pronalaženje potencijalnih članova sajta na Vašem području, registracija članova na web stranici – rad od kuće;  upravljanje bazom podataka i pružanje tehničke podrške članovima (pri korištenju web stranice); planiranje i razvoj novih strategija pretrage.

Opširnije pronađite OVDJE

“Plastron” računovodstveni servis zapošljava na poziciji: Office assistant. Opis posla: Office Assistant organizuje sve kancelarijske aktivnosti kako bi se omogućio nesmetan rad kolektiva,  vrši narudžbu kancelarijskog materijala i drugih potrepština, vrši prijem stranaka i organizuje termine za sastanke, vrši prijem i slanje pošte, vrši prijem dokumentacije i evidentiranje dokumentacije kroz interni proce, odgovara na telefonske pozive i preusmjerava pozive, drugi poslovi po uputama nadređenih.

Opširnije pronađite OVDJE

NOVOTEHNA, dioničko društvo za građevinarstvo. Osnovna djelatnost društva je graditeljstvo s naglaskom na visokogradnju te proizvodnja betona. Zapošljavamo djelatnike raznih struka i stupnjeva obrazovanja koji su stručno obrazovani i osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih vrsta građevinskih radova. Traži se: Kalkulant građevinskih radova u visokogradnji.  Uvjeti: SSS/VŠS/VSS, potrebno zvanje: građevinski tehničar, ing. građ., dipl. ing. građ., znanje najmanje jednog svjetskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

Kalea zapošljava montera pločastog nameštaja u salonu. Opis radnih aktinosti: – isporuka i montaža pločastog namještaja na adresu kupca. Uslovi:  SSS – poželjno stolarskog/tehničkog usmjerenja, samostalnost na poslovima montiranja namještaja, poželjno najmanje 1 godina iskustva na izradi i montaži pločastog namještaja, položen vozački ispit B, poželjno C kategorije,

Opširnije pronađite OVDJE

KONZUM  u Konjicu Vas poziva da se pridružite i prijavite na poziciju SKLADIŠTAR. Odgovorni ste za: prijem, kontrolu, odlaganje, otpremu i manipulaciju robom, pakiranje, utovar i komisioniranje robe, brigu o rokovima trajanja proizvoda, sigurnosti i čistoći skladišta. Od Vas očekujemo: SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, spremnost na dinamičan rad, odgovornost pristup radnim zadacima.

Opširnije pronađite OVDJE