Ko zapošljava ove sedmice: Kim Tec, MBA Centar, Kariera…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Kim Tec  – Dio smo M SAN Grupacije, regionalnog lidera u distribuciji IT opreme i potrošačke elektronike, u sistemskoj integraciji, eCommerce rješenjima i prodaji putem interneta te u poljoprivrednoj proizvodnji…I upravo po tome se razlikujemo od ostalih! Poslujemo u kompleksnom organizacijskom okruženju koje kontinuirano raste, i svoj uspjeh prvenstveno dugujemo naporima i kapacitetima naših zaposlenika. – ako ste spremni da s nama stvarate budućnost, mi ćemo vam pružiti šansu za lični i profesionalni razvoj… Ukoliko želite postati dio našeg tima, nudimo Vam priliku na otvorenoj poziciji… VODITELJ KLJUČNIH KUPACA (Key Account Manager) [Sarajevo]….zadužen je za širenje partnerskog kanala i povećanje tržišnog udjela, te izradu, praćenje i realizaciju planova prodaje za kategoriju vlastiti brendovi uz ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata na razini naplaćenih prihoda, marže, tržišnog udjela i distribucije u cijelosti. Što očekujemo od Vas? Iskustvo u radu i vođenju ključnih kupaca i drugih kategorija kupaca je poželjno no nije eliminatorni faktor; dobro poznajete način rada ključnih kupaca kao i distributuvni biznis in general-je poželjno no nije eliminatorni faktor; poželjno poznavanje tržišta klima uređaja, i potrošačke elektronike, pratećih uređaja sa izraženom željom i ambicijom da se konkretno znanje konstantno širi i razvija; odlično vladate MS Office alatima (posebice Excel);

Opširnije pronađite OVDJE

MBA-Centar d.o.o. objavljuje: KONKURS za prijem radnika na radno mjesto:Tehnolog u službi kontrole kvaliteta (m/ž). Opis posla:  Kontrola kvaliteta ulaznih sirovina i gotovih proizvoda u skladu sa definisanim procedurama i uputstvima; nadzor nad tehničkim i higijenskim uslovima procesa proizvodnje; kontrola i koordinacija uzimanja uzoraka da bi se osigurala odgovarajuća kvaliteta i ispravnost siorvina i proizvoda. Uslovi: VSS prehrambenog smjera, obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, minimalno dvije godine, znanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

MAG zapošljava: Koordinator manuelnih timova. Uslovi zaposlenja: SSS; probni rad u trajanju od 3 mjeseca; ugovor na određeno vrijeme sa mogućnošću produženja. Opis radnih dužnosti:

Koordinator manuelnih timova zadužen je za nadzor manuelnih timova, da izvodi tehnička izviđanja i aktivnosti čišćenja tijekom provođenja Land Release projekata. Zadužen je za planiranje potreba, operativno planiranje i kontrolu kvalitete rada timova. Koordinator manuelnih timova izvještava i odgovara TOM-u.

Opširnije pronađite OVDJE

Kariera – Tražimo kandidate skladištara za rad u Sloveniji. Logistička kompanija We move traži nove zaposlenike na lokacijama u Ljubljani, Celju, Mariboru i Ptuju. Ako želite nove životne izazove i rad u Sloveniji, spremni ste za rad u dvije smjene, komisioniranje i želite stabilno zaposlenje na neodređeno vrijeme, onda nemojte odlagati sa prijavom. SKLADIŠTAR (m/ž). Mjesto rada: Slovenija. Glavni zadaci izabranog kandidata će biti: priprema komisjoniranog blaga, rad sa skenerom, upravljanje viličarom za komisioniranje, komisioniranje, fizički rad. Od kandidata se očekuje: posvećenost, pouzdanost, spremnost za fizički rad.

Opširnije pronađite OVDJE

MKF MIKRA objavljuje otvoreni konkurs za radnu poziciju KNJIGOVOĐA (sjedište Sarajevo). Svrha pozicije i osnovna zaduženja: dnevna finansijsko-računovodstvena operativa ( blagajna, izvodi … ) priprema za isplate kredita i po potrebi realizacija istih,knjiženje izvoda, povezivanje uplata, knjiženje realiziranih kredita i obračuna pripadajuće kamate. Kandidati trebaju ispunjavati slijedeće uvjete : SSS, ekonomsko-finansijskog usmjerenja, analitičnost i sistematičnost u radu, tačnost, preciznost, brzina, visok nivo pažnje na detalje.

Opširnije pronađite OVDJE