Zapošljava EuroCompany 99, Prevent BH, MBA…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

FACIT d.o.o. je multibrand IT kompanija, koja se prateći trendove na tržištu profilisala kao lider kvaliteta, stručnosti i profesionalnosti. Zbog dodatnog obima posla, raspisujemo konkurs za prijem u radni odnos na poziciji: Branch Office Manager. Opis poslova na datoj poziciji: referent javnih nabavki (prikupljanje, sortiranje i priprema tenderske dokumentacije), izrada kakulacija, predračuna, računa i otpremnica, administrativni poslovi (rukovođenje sa dokumentacijom) Potrebne kvalifikacije: nužno iskustvo od minimalno godinu dana u firmi iste ili slične djelatnosti (IT industrija), poželjan pravni ili ekonomski fakultet, od kandidata se očekuje odgovornost prema poslu i preuzetim obavezama, te dobre organizacione vještine.

Opširnije pronađite  OVDJE

EuroCompany 99 je tvrtka koja se bavi proizvodnjom, pakiranjem i prodajom suhog voća, orašastih plodova i mahunarki. U ovom segmentu najveća smo tvrtka na području jugoistočne Europe sa sjedištem u Ljubuškom, te podružnicama u Hrvatskoj i Srbiji. DJELATNIK U MARKETINGU (Ljubuški). Opis radnog mjesta: osmišljavanje, planiranje i realizacija marketinških aktivnosti kompanije, sudjelovanje u inovativnim procesima u odjelu za razvoj novih proizvoda,  predlaganje promotivnih aktivnosti s ciljem unapređenja prodaje proizvoda i jačanja  imidža kompanije, realizacija marketinških aktivnosti kroz web stranicu, web oglašavanje, web shop,  društvene mreže, newslettere te ostale prodajne i komunikacijske kanale, upravljanje komunikacijom na društvenim mrežama. Uvjeti: VSS/magistar struke, prednost ekonomsko usmjerenje, smjer – marketing, 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima (poželjno iskustvo u proizvodnoj kompaniji), poznavanje i razumijevanje digitalnih medija, napredno korištenje MS Office paketa, Google Ads, Facebook Ads, visoka razina pismenosti (gramatika i pravopis), aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Prevent BH – Za potrebe sigurnosti i zaštite radnika na radnom mjestu pozivamo vas da aplicirate za radno mjesto: Inžinjer zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada: Visoko. Kao Inžinjer zaštite na radu bavite se vođenjem i organizacijom poslova iz oblasti zaštite na radu i zaštite od požara, učestvujete u izradi akata o procjeni rizika za radna mjesta i radnu okolinu, propisujete interne opšte akte iz oblasti zaštite na radu i zaštite od požara. U fokusu vaše odgovornosti je vođenje evidencije o radnicima raspoređenim na radna mjesta sa posebnim uvjetima rada, vođenje evidencija o obuci radnika iz oblasti zaštite na radu, kao i ispitivanju mikroklimatskih uvjeta radne sredine, evidencija povreda na radu i saradnja sa nadležnim ustanovama te koordinacija sa rukovodiocima organizacionih jedinica i ljudskim resursima, inspekcijom iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara i sanitarne inspekcije. Vaš profil: Ukoliko prepoznajete da su vaše dominantne vještine sklonost za rješavanje tehničkih i mehaničkih problema, dobro snalaženje u radnom okruženju, spremnost na profesionalno usavršavanje, dobre komunikacijske i organizacijske vještine, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika ovaj oglas je prilika za vas. Poznavanje rada na računaru je potrebno, jer je sastavni dio vašeg zadatka i izvještavanje u domenu aktivne upotrebe Excela. Obzirom da ste odgovorni za lokacije na području Visokog potrebno je da ste aktivan vozač, te biste službeno vozilo koristili u svrhu realizacije poslovnih aktivnosti. Uslovi koje kandidati trebaju ispunjavati su: VSS-inžinjer zaštite na radu – sigurnosti ili srodna tehnička struka, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno 3 godine, položen stručni ispit iz zaštite od požara.

Opširnije pronađite OVDJE

MBA Centar raspisuje konkurs:TERENSKI KOMERCIJALISTA ZA REGIJU SARAJEVO. Vaši zadaci: kreiranje baze potencijalnih kupaca ( HoReCa ), animiranje potencijalnih kupaca, uspostavljanje kontakta i odnosa sa istima, razvijanje odnosa, te prodaja robe istim na području regije Sarajeva, redovno posjećuje hotele, restorane, kuhinje u svrhu stručnog savjetovanja, poboljšanja i učvršćivanja odnosa sa kupcima, povećanja prodaje i popularizacije proizvoda iz prodajnog asortimana MBA; razvija postojeću mrežu kupaca i traži nove potencijalne kupce. Kvalifikacije: SSS/VŠ/VSS (ekonomist, trgovac), 2 godine iskustva na sličnim poslovima, prebivalište na području Sarajeva, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Adecco za svog klijenta traži: Doktor medicine – Specijalista pedijatrije (Slovenija). Poželjno znanje mađarskog jezika, bruto plata od 2.470 EUR do 3.660 EUR, plaćena ishrana  i putni trošak.

Opširnije pronađite OVDJE