Vlasnik firme iz Sarajeva najboljem radniku poklonio Audi

0

Redakcija portala Crna-Hronika objavila je pozitivnu i lijepu priču koja dolazi iz glavnog grada Bosne i Hercegovine. Naime vlasnik firme Bromotion d.o.o. poklonio je Audi A8 svom radniku.

“Nije samo radnik, jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji surađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest, je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u Bosnu i Hercegovinu, da prenesem svoje znanje na moje ljude”, izjavio je za Crnu-Hroniku Semir Kozić, vlasnik firme.

Dodao je da nekada ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas – dobitak je koji se novcem ne može platiti.

“Ovaj Audi je poklon radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo”, kazao je Kozić.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik Audija A8 koji je dobio od svoje firme.

 “Mi smo relativno mlada firma koju je pokrenuo moj prijatelj prije svega, pa onda šef Semir u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspjeh moguć… Ponosan sam više na firmu nego na sebe, jer moj uspjeh je uspjeh svih nas”, izjavio je Emrah, i dodao:

“Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da namjerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrijednost koje ono ima, jer ovaj poklon je nešto na šta jednostavno hvala nije dovoljno”, zaključio je Emrah.