Uskoro novi kompleks na Jahorini: Izgradnja Snježne doline u punom zamahu

0

Realizcija jednog od najvećih projekata na Jahorini, kompleksa Snježna dolina, u punom je zamahu.

“Ova sezona će biti posebna, naš Resort će zasjati punom snagom! Naše lamele od 1 do 7 uskoro u svom finalnom izgledu”, navode iz Resorta.

Kompleks predstavlja jedan od najvećih projekata na olimpijskoj ljepotici Jahorini, moderan hotelski kompleks koji nudi sve za vaš savršen boravak na planini! Ovaj kompleks ponudit će svojim gostima bazen, wellness centar, kongresnu salu, bar, teretanu, ski rental i druge mnogobrojne sadržaje.

“Svakodnevno predstavljamo dijelove slagalice zvana Snježna Dolina Resort. Apartmani su vrhunski projektovani i izuzetno funkcionalni, sa balkona se pruža pogled na novu stazu i šestosjed ili na šumu i netaknutu prirodu”, navode iz Resorta.

Dodaju da su apartmani od 31 do 69,5 kvadrata, jednostrani i dvostrani pogled sa balkonima.

“Veliki broj timova radi na uređenju šireg područija Resorta. Naši izvodjači radova su na visokom nivou kvalitete gradnje i pripreme”, kažu u Resorta.

Kompleks se nalazi u neposrednoj blizini nove ski-staze i šestosjeda sa svim pratećim sadržajima čija je izgradnja u toku a koji, kako je ranije rečeno, predstavljaju investiciju od 15 miliona KM.