Učinite sretne dobitke mogućim korištenjem Raiffeisen Mobilnog Bankarstva

0

Počeo drugi val nagradne igre „Transakcije broji i nagrade osvoji!“

„Pored toga što neprestano radimo na unapređenju Raiffeisen Mobilnog Bankarstva kako bismo klijentima omogućili lakše, jednostavnije i jeftinije poslovanje s Bankom, odlučili smo dodatno nagraditi one koji nam aktivnim korištenjem ove aplikacije ukažu svoje povjerenje. U toku je drugi val nagradne igre „Transakcije broji i nagrade osvoji!“ u okviru koje klijenti mogu osvojiti zaista vrijedne nagrade“, izjavio je Kenan Karčić, direktor Centra digitalnog bankarstva Raiffeisen banke te dodao: “Putem našeg Mobilnog Bankarstva klijentima je Banka dostupna kada god im je to potrebno, a na raspolaganju su im personalizovane usluge i savremene funkcionalnosti za kontrolu i upravljanje vlastitim finansijama. Ujedno, plaćanja putem aplikacije Mobilno Bankarstvo su i vrlo pristupačna uz najpovoljnije naknade za transakcije na tržištu”.

Do 31.12. ove godine traje drugi val nagradne igre u kojoj mogu učestvovati postojeći korisnici Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju, zatim novi i postojeći klijenti Banke koji se registruju i aktiviraju ovu aplikaciju, kao i klijenti koji su aplicirali za CLUB paket, te se ujedno registruju i aktiviraju aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo.

U okviru devet sedmičnih te dva mjesečna izvlačenja klijenti imaju mogućnost osvojiti neku od 44 atraktivne nagrade: Laptop HP, Samsung Galaxy Zflip mobilni telefon, Samsung Galaxy Watch, PlayStation 5 + igrica, te Bluetooth slušalice. Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatizovan, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava.

Detaljnije informacije, kao i online  zahtjev za Raiffeisen Mobilno Bankarstvo dostupni su na: https://app.raiffeisenbank.ba/bs/transakcije-broji-i-nagrade-osvoji.html.