U srijedu polaganje kamena temeljca za novu tvornicu njemačkog investitora

0

Kamen temeljac za izgradnju nove tvornice „GS Rama“ svečano će se položit u srijedu, 30. novembra 2022. godine u 11 sati na mjestu buduće tvornice, na izlazu iz Prozora-Rame prema Tomislavgradu.

Polaganje kamena temeljca za tvornički kompleks “GS – RAMA” d.o.o. Prozor – Rama, postignuto je zauzimanjem i naporima Snježane Köpruner, direktorice investitora, “GS HOLDING” GmbH Regensburg, Njemačka, i načelnika općine Prozor – Rama Joze Ivančevića, izvijestila je Slobodna Bosna.

Cilj je stvaranje kvalitetnih radnih mjesta za radnike koji će u budućnosti u blizini svojih domova raditi i zarađivati, proizvoditi dijelove za električna vozila i bicikle, dijelove za građevne strojeve i druge metalne proizvode.

– Došli smo u priliku u ovoj općini imati jednu vrlo savremenu tvornicu metalskih proizvoda te imati najmanje 120 uposlenih na kvalitetnim radnim mjestima, dobrim plaćama i drugim uvjetima. Imati tehnološki napredne proizvode za koje ćemo moći reći da su napravljeni u Prozor-Rami – kazao je ranije Ivančević.