U Sarajevu lansiran TNT Radio na 101.2 FM

0

Na frekvenciji 101.2 FM u Sarajevu je počeo sa emitovanjem TNT RADIO  Sarajevo.

Slušatelji mogu očekivati jedinstven muzički miks po kojem je brand “TNT Radio” poznat, najnovije lokalne vijesti, odlične nagradne igre i jak društveni angažman usmjeren na podršku pozitivnih projekata i događaja u sarajevskoj regiji.

 “Hitovi koje volite sviraju 24 sata. Ako si u autu, na poslu, kod kuće, u teretani ili dok trčiš, igraš se sa klincima pojačaj i uživaj u muzici. Jer naš posao je da ti obezbijedimo odgovarajuću muzičku podlogu”, poručuju sa ovog popularnog radija.

Svojim slušateljima nude aktuelnije i bitnije lokalne informacije, uz omiljenu muziku. TNT Radio možete slušati putem live streama na kompjuteru ili aplikacije na svom mobitelu! Naravno, možete vidjeti i playlistu i uživo pratiti pjesme uz koje plešete i pjevate.

Streamove TNT Radija za sve gradove možete pronaći OVDJE.

TNT Radio je jedan od popularnijih radijskih brendova u BiH koji djeluju u okviru TNT Grupacije koju čine dva radijska brenda različitih formata, TNT Radio i Narodni radio, sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli, Zenici i Sarajevu, četiri tematske televizije i news portal.

Sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu.