U ponudi Vienna osiguranja VIG sada i dobrovoljno zdravstveno osiguranje već od 5 KM mjesečno

0

Vrana ti je sletjela na prozor? Briga te! Imaš Vienna dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Ovom neobičnom i duhovitom porukom Vienna osiguranje VIG ukazuje na potrebu i značaj racionalne akcije na iracionalne strahove i sujevjerja.

„Usljed sve kompleksnijeg radnog i životnog ambijenta koji zahtijeva pojačanu zdravstvenu zaštitu, obogatili smo našu ponudu proizvoda programima dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Uvažavajući različite želje i mogućnosti, naši klijenti mogu samostalno birati zdravstvene usluge koje žele da imaju, visinu troškova liječenja, i slično. Dodatno, uz svaku policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja obezbjeđujemo BESPLATNU karticu Programa lojalnosti koja nudi do 20% popusta u prodavnicama sportske opreme i zdrave hrane, kao i BESPLATNU medicinsku asistenciju”, kaže Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

U slučaju bolesti ili nezgode, Vienna dobrovoljno zdravstveno osiguranje obezbjeđuje brzu i kvalitetnu medicinsku skrb u više od 50 renomiranih zdravstvenih ustanova širom BiH, bez uputnica, čekanja i stresa. Osim primarne zdravstvene zaštite, moguće je ugovoriti i usluge drugog liječničko mišljenja izvan granica BiH, usluge nutricioniste, operativne zahvate…

Vienna dobrovoljno zdravstveno osiguranje je dostupno već po cijeni od 5 KM mjesečno i može se ugovoriti uz 20% popusta online ili kontaktom Vienna savjetnika koji će preporučiti najbolji paket shodno individualnim potrebama.

Vienna osiguranje VIG članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Nosilac je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja te je lider u životnom osiguranju u BiH.