U Makarskoj pomama za “gradom u gradu”: Počela prodaja stanova i na novoj lokaciji

0

Jadran je postao svjetska top destinacija, a luksuzni građevinski objekti svojevrsna oaza mira za sve one koji žele užitak na suncu, uz plažu.

Upravo takve nudi Luxury Gradnja koja je sa svojim objektima s potpisom Hills Residence postala jedan od najvećih brendova u građevinskoj industriji, potpisujući neke od najluksuznijih objekata koje prodaje po najboljim cijenama na najelitnijim lokacijama jadranske obale.

U Makarskoj su u samo godinu dana napravili pravu pomamu zbog svog “grada u gradu”, luksuznog stambenog projekta s tri zgrade s po 40 stanova, 144 garažna mjesta, dva caffe bara, bazenima, jacuzzijima, spa centrom, dječjom igraonom i još puno toga. Dvije zgrade su već rasprodane, a ovih dana počela je prodaja stanova u trećoj zgradi, a interes je ogroman.

This slideshow requires JavaScript.

– Trećom zgradom završavamo jedan od svojih najvećih projekata i s obzirom da smo za manje od godinu dana rasprodali sve stanove u prve dvije zgrade, već sada mnogi kupci iskazuju interes za stanovima u trećoj zgradi, nakon čega se okrećemo novim projektima, ponosni što smo nešto novo ponudili na Jadranu – ističu u Luxury Gradnji.

A uz Makarsku, niču i novi objekti Luxury Gradnje, o kojima sve detalje možete provjeriti i OVDJE.

U posljednje vrijeme pravi hit je najelitniji dio Zadra, te najskuplja destinacija u državi – Sukošan. Tu je krenula prodaja stambenih jedinica novog projekta Luxury Gradnje, a one se nalaze prvi red do mora! Ističu da su tu također tri objekta, stanovi s bazenom i vrtom, što je novi jedinstveni projekt na Jadranu. Odmah uz luksuzne objekte nalaze se nova riva, šetalište i plaža. Sukošan kod Zadra se probija u sami vrh mediteranske tradicije i luksuza, ima i najveću marinu u Hrvatskoj, stoga nije iznenađenje što je Luxury Gradnja kupcima ponudila najbolje.