Tražite posao? Pogledajte ko traži arhitekte, projektante, brand managere…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Alpina FOGS d.d. Sarajevo raspisuje oglas za prijem u radni odnos na poziciju: Stručni saradnik za obračun plata i vođenje blagajne. Zadaci i odgovornosti: Odgovara za ažuriranje podataka radnikapotrebnih za obračun. Vrši unos i kontrolu podataka o vrstama plaćanja koja su propisana zakonskim ili internim aktima. Vrši obračun: plata, poreza, doprinosa i knjiži ih.Vrši kontrolu ispravnosti refundiranja troškova bolovanja u skladu sa zakonskom regulativom.Vrši ovjeru kreditne dokumentacije. Priprema i podnosi redovne izvještaje: vlasnicima, upravi, lokalnim nadležnim oragnima, kao i povremene izvještaje na zahtjev poreskih institucija, zavoda za statistiku i sl. Kvalifikacije: VSS/VŠS/SSS ekonomskog smjera uz minimalno 2 godine radnog iskustva u računovodstvu, dobro poznavanje zakonske regulative, dobro poznavanje rada na računaru (MS office), dobre organizacijske vještine.

Opširnije pronađite  OVDJE

General Engineering d.o.o. je perspektivna i ambiciozna kompanija, koja se bavi pružanjem usluga u sektoru elektroenergetike, automatike, telekomunikacija i informacionih tehnologija u Bosni i Hercegovini, ali i u inostranstvu, te konstantno teži pronalasku kvalitetnih kadrova sa kojima će nastaviti unapređivati obostrani poslovni uspjeh. Ukoliko ste zainteresirani za rad u iskusnom, mladom i ambicioznom timu, otvoreni za kontinuirano i omogućeno usavršavanje, predani poslu, disciplinirani, ali u isto vrijeme i kreativni u radu, pozivamo Vas da se prijavite na sljedeću poziciju: Projektant. Uslovi koje kandidat treba ispunjavati su: VSS, završen Elektrotehnički fakultet – drugi ciklus, poznavanje rada u software-ima za projektovanje: AutoCaD, EPLAN, poželjno prethodno radno iskustvo u trajanju od 1 godine.

Opširnije pronađite OVDJE

Boljiposao.com za svog klijenta u oblasti prehrambene industrije objavljuje konkurs za radno mjesto: Brand manager. Opis radnog mjesta: upravljanje portfeljem proizvoda, sudjelovanje u lansiranju novih i ukidanju postojećih proizvoda u ciljanim kategorijama, predlaganje i praćenje efikasnog korištenja budžeta za potkategorije radi ostvarivanja zadanih ciljeva prodaje, planiranje, provođenje i analiziranje svih marketinških aktivnosti za ciljane potkategorije, razvijanje razumijevanja potrošača za potkategorije i predlaganje planova aktivnosti prema potrebama i razumijevanju potrošača, predlaganje aktivnosti za razvoj odnosa s potrošačima i poticanje lojalnosti prema kategorijama. Od kandidata očekujemo: VSS- ekonomski smjer, minimum 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,  aktivno znanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

Bulevar d.o.o. zapošljava: Arhitektu (dizajner enterijera).  Kratak opis posla: kreiranje i osmišljavanje rješenja interijera za stambeno-poslovne objekte, izrada projektno-tehničke dokumentacije, od koncepta do izvođenja, samostalno i u timu, vođenje građevinske dokumentacije, uz davanje dnevnih i sedmičnih izvještaja, kontrola i nadzor prilikom realizacije projekata , Potrebne kvalifikacije: VSS – diplomirani inžinjer arhitekture, napredno poznavanje rada u programu za 3D modeliranje interijera, napredno poznavanje rada u AutoCadu, te dodatnim građevinskim aplikacijama, izvrsno stručno znanje: poznavanje struke, propisa, projektnih procesa i detalja.

Opširnije pronađite OVDJE

Predstavništvo UNIMED PHARMA s.r.o. Beograd raspisuje konkurs za radno mjesto Medicinski reprezent  za oftalmološki program  kompanije Unimed Pharma. Posao na mjestu medicinskog reprezenta obuhvata redovne posete lekara u ambulantama i prezentaciju proizvoda firme, organizovanje lekarskih simpozijuma i prezentaciju na stručnim seminarima, dostavljanje redovnih izveštaja o svojim aktivnostima Sales menadžeru. Uslovi: završen medicinski, farmaceutski, stomatološki ili veterinarski fakultet, poznavanje jezika: engleski, vozačka dozvola: B kategorija.

Opširnije pronađite OVDJE