Traži se magistar farmacije za rad u Njemačkoj, pogledajte i ostale poslove

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

B-Tim d.o.o. zapošljava:  Grafičkog/web dizajnera.  Kratak opis posla: izrada i priprema vizuelnog identiteta za potrebe preduzeća i esternih kupaca, grafičko rješenje i pripreme za štampu reklamnih letaka, brošura, postera, bilborda, kataloga, podrška i realizacija video prezentacija, izrada grafičkog dizajna i priprema za štampu za vozila preduzeća. Potrebne kvalifikacije: SSS ili VSS, vozačka dozvola “B” kategorije, poznavanje rada na računaru (MS Office, World, Excel, e-mail), odlično poznavanje rada na dizajnerskim softwarr-ima (Illustrator, photoshop, Indesign).

Opširnije pronađite OVDJE

Lanac apoteka “Fischbach” u sjevernoj Njemačkoj raspisuje konkurs za radno mjesto: Magistar farmacije za rad u Njemačkoj. Od kandidata se očekuje da ima završen farmaceutski fakultet, licencu za rad i certificirano poznavanje njemačkog jezika na B2 nivou. Nudimo: dugoročni radni odnos s internacionalnim kolegama, 40 sati u tjednu, mjesečnu bruto plaću od 3.750 EUR, pomoć pri stjecanju njemačke licence za rad, pri prijavi boravka i traženju stana, odabiru zdravstvenog osiguranja, otvaranju računa i slično.

Opširnije pronađite OVDJE

U sklopu obilježavanja 10 godina postojanja Best&Team ne samo da ide korak ispred nego i otkriva nova tržišta, nove mogućnosti i nudi nove projekte, nove izazove, nova radna mjesta uz postojećih 700 m2 dodatnih 200 m2 na prestižnoj lokaciji u zgradi ASA Prevent-a (iznad Porsche salona)!!! Uz Njemačku, Švicarsku, Austriju Best&Team u 2019. godini proširuje svoje poslovanje i na internacionalno tržište te nudi mogućnost zaposlenja zainteresovanim kandidatima sa poznavanjem slijedećih jezika: njemački, engleski, holandski, danski, švedski. Obavezni uslovi:  aktivno poznavanje navedenih jezika, radno iskustvo poželjno, ali nije ni uslov.

Opširnije pronađite OVDJE

KALEA zapošljava: Montera pločastog namještaja u Jelahu, Banjoj Luci i Mostaru. Opis radnih aktinosti: montaža pločastog namještaja na adresi kupca, isporuka tapaciranog i pločastog namještaja na adresu kupca, kontrola robe prilikom preuzimanja i utovara namještaja, savjesno izvršavanje radnih zadataka. Uslovi: SSS – poželjno stolarskog/tehničkog usmjerenja, poželjno iskustvona poslovima montiranja namještaja, položen vozački ispit B kategorije, poželjno C kategorije, spremnost za rad na terenu,

Opširnije pronađite OVDJE

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta. Stoga ćete kod nas pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su Vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja. Ako želite biti dio našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite na poziciju u nastavku. Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju: SAMOSTALNI STRUČNI SARADNIK ZA NAPLATU POTRAŽIVANJA (Odjel za naplatu problematičnih i spornih potraživanja/Workout, Sektor upravljanja rizicima, Centrala/Sarajevo). Od Vas očekujemo: VSS, ekonomskog usmjerenja, minimalno 3 godine radnog iskustva na bankarskim poslovima, poželjno je iskustvo u naplati potraživanja, razumijevanje finansijskih izvještaja i izračuna ključnih finansijskih pokazatelja poslovanja preduzeća.

Opširnije pronađite OVDJE