Traže se radnici za rad u BiH, Njemačkoj i drugim zemljama Evrope

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Hering d.d. Široki Brijeg objavljuje NATJEČAJ za prijem radnika u radni odnos Poslovođa u rudarskim objektima,
Kandidati za posao trebaju ispunjavati sljedeće uvjete: SSS (rudarski tehničar), položen stručni ispit.

Opširnije pronađite OVDJE

MI TRAŽIMO TEBE! POSTANI HOME OFFICE AGENT U PREDUZEĆU EMBERS! POSTANI CALL CENTER AGENT i uživaj u pogodnostima rada od kuće. Tražimo motivisane i ambiciozne ličnosti za podršku naših projekata na njemačkom jeziku. Projekti su različitih priroda, od prodaje, korisničke podrške, terminiranja i mnogih drugih. I osobe bez iskustva u ovoj branši su dobrodošle. Nudimo: rad od kuće, rad u preduzeću sa dugogodišnjim iskustvom, zarađeni iznos se uplaćuje u cjelosti na račun, puno ili skraćeno radno vrijeme

Opširnije pronađite OVDJE

Postanite dio velike UNIQA porodice i pridružite nam se na poziciji Voditelj tima za računovodstvo
Sarajevo. Vaše kvalifikacije: Visoka stručna sprema ekonomskog smjera, važeća licenca za certificiranog računovođu, minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima u finansijskom sektoru (osiguranje, bankarstvo), izvrsne analitičke i organizacijske sposobnosti, poznavanje engleskog jezika i rada na računaru. Vaše odgovornosti: upravljanje računovodstvenim timom, praćenje i primjena zakonskih propisa iz oblasti finansija i računovodstva, priprema, analiza i kontrola primjene računovodstvenih računovodstvenih politika i standarda u skladu sa zakonskim propisima i podzakonskim aktima, aktima Društva i UNIQA Grupe.

Opširnije pronađite OVDJE

ANpro Technik GmbH, 80337 München za poslove elektomontaže i usluge

Opis posla: Zbog povećanja rada trebamo nove radnike. Ukupno imamo cca. 150 zaposlenih. Za rad u Njemačkoj i u drugim zemljama EU tražimo električare (m/ž) sa znanjem i iskustvom u sljedećim područjima: montaža industrijskih, auto-industrijskih instalacija, automatizacije i montaža elektroormara u radioni. Uvjeti: 3 godine iskustva u istom ili srodnom području rada, barem III. stupanj obrazovanja (elektro), osnovno poznavanje njemačkog i/ili engleskog jezika (razumijevanja i komunikacije), timski rad

 Opširnije pronađite OVDJE

 BoljiPosao.com za svog klijenta traži: RADNIK U ADMINISTRACIJI (M/Ž).

Ključni zadaci: Vođenje knjige protokola, briga o ulaznoj i izlaznoj pošti, prevođenje sa i na Engleski jezik, dokumenata i konsekutivno, prijem telefonskih poziva.

Opširnije pronađite OVDJE