Traže se komercijalisti, prodajni savjetnici, saradnici za odnose s klijentima…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

ADLINK d.o.o. osnovana je 2016. godine i bavi se veletrgovinom građevinskih alata i opreme. Ekskluzivni smo zastupnik brendova: SCHLOSS, COLOSSUS, X-MASTER, VERBBER, 5D,RAWLPLUG, MODECO i LEVIOR, naši proizvodi su zastupljeni na preko 1464 prodajnih mjesta u BiH. Radi širenja poslovnih aktivnosti potreban nam je saradnik.  Prodajni predstavnik (m/ž). Područje odgovornosti: rad na privlačenju novih, zadržavanju postojećih i povećanju zadovoljstva kupaca, planiranje prodajnih aktivnosti te analiza istih po metodama distribucije, odgovornost za realizaciju prodajnih planova, ubjedljiv način prezentacije i prodaje artikala iz asortimana, samostalno pregovaranje sa kupcima u svrhu prodaje robe po uvjetima utvrđenim prodajnom politikom firme. Zahtjevi radnog mjesta: poželjno ne presudno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke sposobnosti, poznavanje rada u MS Office-u, orijentiranost na kupce i lojalnost prema poslodavcu, vozačka dozvola B kategorije, spremnost za prekovremeni rad kad potrebe posla to zahtijevaju.

Opširnije pronađite OVDJE

ENMON d.o.o. je međunarodna kompanija koja se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije i prateće opreme za kupatila, javne i stambene objekte.  KOMERCIJALISTA (regija Sarajevo) ( 1 izvršilac). Opis poslova: prodaja robe iz asortimana kompanije – keramičke pločice, sanitarija, praškasti proizvodi, baterije, lajsne , tuš kade, tuš kabine i kupatilski namještaj, širenje prodajne mreže stalnim obilaskom terena i rad na pronalaženju novih kupaca, redovno izvještavanje o stanju na terenu i ostvarenim rezulatitma prodaje, odgovornost za ispunjenje planova, analiza tržišta. Uslovi: SSS/VŠS/VSS ekonomskog smjera, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od najmanje 2 godine, dobro poznavanje rada na računaru (MS office paket),  vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač), komunikativnost, preduzimljivost i upornost, odlične organizacione, pregovaračke i prodajne sposobnosti, spremnost na dinamičan posao i stvaranje novih kontakata

Opširnije pronađite OVDJE

DEKRA Arbeit BH d.o.o. za potrebe Klijenta, jednog od najvećih europskih modnih kompanija koje vrše prodaju putem interneta oglašava poziciju: Customer Care Specialist (m/ž). Mjesto rada: cijela BiH

Osnovna funkcija ove pozicije je da kupcima pruža tražene informacije o proizvodima i uslugama, razgovara s kupcima putem telefona i putem e-maila, te radi na rješavanju njihovih upita. Custumer Care Specialist će bti odgovoran i za ažuriranje podataka o kupcima u bazi podataka slijedeći utvrđene komunikacijske postupke, smjernice i politike. Opis posla: Pružanje korisničke podrške, odgovaranje na upite putem telefona, e-maila, društvenih mreža. Potrebna znanja i kvalifikacije: odlično poznavanje slovenskog jezika u govoru i pismu, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, dobro korištenje kompjuterskih znanja i vještina.

Opširnije pronađite OVDJE

Zbog povećanja obima posla i širenja poslovanja na strana tržišta, Monetize Ad d.o.o. Sarajevo raspisuje konkurs za radno mjesto: CALL CENTAR AGENT. Od kandidata očekujemo ispunjavanje slijedećìh uslova: najmanje srednja stručna sprema (SSS), odlične komunikacijske i prezentacijske sposobnosti i sposobnost za individualni i timski rad, savršeno poznavanje jezika na kojem će se obavljati posao, prednost imaju kandidati sa radnim iskustvom u Call centru ili sa iskustvom na sličnim poslovima (telefonska prodaja, anketiranje ili bìlo koja tehnička podrška na telefonu) — obavezno navesti u CV-u.

Opširnije pronađite OVDJE

Uspjeh Silver Bell Group započeo je prije 7 godina, a danas njegov lokalni tim broji više od 400 ljudi. Naše kolege svakodnevno su u kontaktu sa ljudima iz preko 25 različitih nacija i kultura i komuniciraju na više od 10 različitih jezika. U saradnji sa našim klijentom, tražimo saradnika za odnose s klijentima koji će se pridružiti našem timu u Sarajevu koji govori francuski jezik. Saradnik za odnose s klijentima – francuski jezik.  Nakon završetka treninga vaše svakodnevne aktivnosti bit će: Analiza tržišta, kontaktiranje potencijalnih klijenata i prezentacija usluga kompanije, razumijevanje potreba postojećih klijenata i postupanje prema njima u skladu sa pravilima kompanije, izražavanje entuzijazma i samopouzdanja u svakodnevnoj komunikaciji, saradnja s prodajnim timom na akviziciji novih klijenata i sudjelovanju u prodajnom procesu, posvećenost zadovoljstvu kupca, stalno poboljšavanje prodajnih procesa

Dostavljanje redovnih izvješća o prodajnim aktivnostima. Od vas očekujemo: dobre komunikacijske vještine, profesionalni odnos prema vašim zadacima, motivacija za rad u dinamičnom okruženju, volja za učenjem novih vještina i razvoj vaših profesionalnih vještina.

Opširnije pronađite OVDJE