Traže se farmaceuti, prodajni predstavnici, kreditni službenici…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

MGV Gradnja“ d.o.o. Zavidovići sa sjedištem u ulici Tvornička b.b.raspisuje oglas za prijem u radni odnos za radno mjesto: KOMERCIJALISTA (m/ž). Opis poslova: identifikacija i privlačenje novih kupaca, praćenje aktivnosti konkurencije na tržištu, odgovornost za realizaciju plana prodaje, planiranje i provođenje prodajnih aktivnosti. Potrebne kvalifikacije: poželjno radno iskustvo u prodaji, ali nije eliminatorno, komunikativnost i izražene pregovaračke vještine, samostalnost u izvršavanju poslova, poznavanje rada na računaru (MS Office), vozačka dozvola B kategorije, SSS/VSS.

Opširnije pronađite  OVDJE

Preduzeće TERRA BiH d.o.o., članica Grupacije TERRA i generalni zastupnik JCB-a za područje Bosne i Hercegovine, zbog značajnog rasta obima poslovanja, objavljuje potrebu za popunom sljedećeg radnog mjesta: Koordinator logistike, prodaje rezervnih dijelova i priključaka u sjedištu preduzeća Sarajevo. Uvjeti: stručna sprema: minimalno SSS, poželjno radno iskustvo na prodaji rezervnih dijelova u trajanju od minimalno 2 godine, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu; poznavanje robno-materijalnog i vanjskotrgovinskog poslovanja, planiranja i kontrole zaliha robe; aktivno korištenje MS Office programa; vozačka dozvola B kategorije, pouzdanost, preciznost,odgovornost

Opširnije pronađite OVDJE

Zdravstvena ustanova NOVAFARM NT raspisuje konkurs za prijem u radni odnos na poziciji: Diplomirani farmaceut. Uvjeti: VSS medicinski fakultet – smjer farmacija, posjedovanje licence za rad. Očekujemo: profesionalnost, ljubaznost, stručnost i iskustvo u radu u apoteci. Plata za ovo radno mjesto je u visini od 1400.

Opširnije pronađite OVDJE

Duga-tehna je vodeći domaći proizvođač boja i lakova, te fasadnih sistema. Ako ste Vi proaktivna i dinamična osoba i želite postati dio tima naše kompanije, koja posluje u skladu sa europskim standardima, koristeći najsavremenije industrijske tehnologije, sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite na oglas za popunjavanje radnog mjesta: PRODAJNI PREDSTAVNIK za područje gradova Velika Kladuša, Cazin, Bihać, Sanski Most, Ključ. Vaše odgovornosti: pregovaranje i ugovaranje uslova poslovanja s kupcima, obilazak postojećih i akvizicija novih kupaca, aktivna prodaja i briga o urednosti naplate potraživanja.  Vaše kvalifikacije:najmanje 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikacijske i prodajne vještine, dobre organizacijske sposobnosti, pedantan pristup radu.

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini.Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini. Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Oglas za prijem u radni odnos: Kreditni službenik.  GLAVNE ODGOVORNOSTI: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti). USLOVI ZA PRIJAVU: BiH državljanstvo, poželjno VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo, poželjno iskustvo na poslovima prodaje, poznavanje MS office paketa, da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada.

Opširnije pronađite OVDJE