Traže se arhivari, bravari, inžinjeri…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Radi povećanja opsega poslovanja, Mikrokreditna Fondacija MIKRA želi osnažiti svoj tim, te uposliti nove radnike, koji svoju profesionalnu karijeru žele razvijati u perspektivnom, dinamičnom i prijatnom radnom okruženju. MKF MIKRA objavljuje otvoreni konkurs za radnu poziciju:  Arhivar. Posao podrazumjeva:  zadužen za Arhivni proces, prema standardima i procedurama MKF Mikra, te u skladu sa pripadajućim zakonskim propisima, organiziranje kompletiranja kreditne dokumentacije, u skladu sa procedurama i uputama o sadržaju i nužnim elementima dokumenata iz kreditnih fajli, praćanje na dopunu i/ili ispravke nepotpune kreditne dokumentacije, praćenje propisa i standarda iz domene arhivnog poslovanja, predlaže i implementira mjere i procese za unaprijeđenje arhivnog procesa i sistema.

Opširnije pronađite OVDJE

Kristal d.o.o. je Društvo osnovano 1989 godine. Tradiciju poslovanja održava od nastanka do danas. Društvo ima kontinuiran rast i razvoj. U skladu sa povećanjem obima poslovanja objavljuje oglas na poziciju: Pomoćni radnik. Uslovi: odgovornost i dosljednost u radu, ozbiljnost, timski rad, spremnost za rad na terenu.

Opširnije pronađite OVDJE

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Specijalista u banko kanalu prodaje. Kvalifikacije: VSS, poželjno ekonomskog smjer, minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima u finansijskim institucijama, dobre komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine, izražene analitičke i organizacijske sposobnosti, spremnost na timski rad, poznavanje rada na računaru i engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

Adoro je mlada, inovativna tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dekorativnih, aluminijskih ulaznih vrata za strana tržišta. Sa vlastitom proizvodnjom smo krenuli prije 7 godina i iz godine u godinu bilježimo konstantni rast prodaje. Time raste i potreba za daljnjim radnim mjestima, jer broj zaposlenika isto tako raste iz dana u dan. Inženjer u tehničkom uredu. Opis posla: dizajniranje proizvoda, rad u tehničkoj pripremi proizvodnje, izrada tehničke dokumentacije, priprema radnih naloga za proizvodnju. Uvjeti:  inženjer ili diplomirani inženjer strojarstva (prednost konstrukcijski smjer) / drvne tehnologije, minimalno 7 godina iskustva, prednost znanje / iskustvo SolidCAM / Solid Works / AutoCAD (minimalno 5 godina rada u Solid Worksu), odgovornost, sistematičnost i pedantnost u radu, jezik nije uvjet (poželjno njemački), sudjelovanje u sistematizaciji i optimiranju proizvodnih procesa.

Opširnije pronađite OVDJE

Modeco obrt iz Đakova, Hrvatska raspisuje konkurs za prijem radnika u radni odnos na poziciji:
Bravar-više izvršilaca. Opis posla: Svi bravarski poslovi u radioni i na terenu.

Opširnije pronađite OVDJE