Sinergijom usluga dvije domaće kompanije zamjena valute nikada nije bila lakša

0

ASA Banka i BH Pošta nastavljaju uspješnu saradnju u oblasti mjenjačkih poslova, te će na taj način svojim klijentima, turistima i svim građanima BiH omogućiti da jednostavno i brzo zamijene novac u više od 220 mjenjačkih mjesta širom BiH.

„Saradnja BH Pošte i ASA Banke, kao dvije domaće kompanije, traje više od dvije godine i zadovoljstvo nam je da smo potpisali ugovor o nastavku pružanja usluga mjenjačkih poslova čime ćemo građanima BiH, koji su naši najvrijedniji klijenti, omogućiti povoljne uvjete i kvalitetnu uslugu zamjene bilo koje valute, u preko 220 poštanskih jedinica BH pošte i poslovnica ASA Banke“, navode iz ASA Banke te dodaju kako kao domaća banka razumiju potrebe tržišta, njeguju saradnju sa domaćim kompanijama i svojim poslovanjem nastoje osnažiti kompletno bh. društvo.

Kao najšira mježa mjenjačnica u BiH, posebno ističu dostpunost u poslijepodnevnim satima kao rad i subotom i nedjeljom, što je značajna prednost i doprinos turističkoj ponudi, koja iz godine u godinu raste te nudi veliki potencijal za rast i razvoj tržišta.

BH Pošta, kao ovlašteni mjenjač, korisnicima pruža usluge otkupa i prodaje efektivnog stranog novca od domaćih i stranih fizičkih lica, za one valute čiji se kursevi nalaze na važećoj Kursnoj listi ASA Banka d.d. Sarajevo.

ASA Banka nastavila je uspješan trend poslovanja u prva tri kvartala ove godine.

Kao domaća banka, sa preko 200 uposlenika i trećom po veličini mrežom bankomata u BiH, ASA Banka dobro poznaje ekonomsku situaciju u državi te prepoznaje zahtjeve i potrebe klijenata.

Dodatno, kroz svoj društveno odgovorni angažman ASA Banka, opredjeljena je za podršku projektima koji promovišu zaštitu okoline i prirodnih potencijala BiH kao i zdrave životne navike, što kroz različite aktivnosti njeguje zajedno sa svojim uposlenicima.