Dukat d.o.o. investirao u novi projekat: Tri miliona KM za novu liniju za proizvodnju vlažnih maramica

0

Nakon lansiranja veoma uspješne linije proizvoda brenda Hellena, kompanija Dukat d.o.o. Banja Luka od nedavno je proširila asortiman sa novom grupom proizvoda, programom vlažnih maramica za njegu, sa posebnim akcentom na Baby liniju.

Iz kompanije poručuju da je ovo samo početak lansiranja jedne ovakve posebne grupe proizvoda koji će brend Hellena ponuditi potrošačima,  kao i do sada prateći najnovije trendove u tehnologiji proizvodnje i vrhunskoj kvaliteti proizvoda za njegu, a prvenstveno osluškujući potrebe svojih potrošača.

“Uz dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kozmetičkih preparata za njegu cijele porodice, BABY Care linijom stavljamo poseban akcenat na proizvode namjenjene isključivo onim najmlađim, djeci i zahtjevnoj koži beba, a za potrebe blage, nježne i sigurne primjene u prvim danima njege i odrastanja. Pažljivo biranim, visoko kvalitetnim i tehnološki vrhunskim sastojcima proizveli smo proizvode koji garantuju bezbjedno, zdravo i ugodno korištenje za vas i vaše najmilije. Uz dermatološki testirane i sigurne proizvode stvorili smo BABY Care liniju posebnog senzibiliteta.”

U skladu sa porukom, Sigurni sa Hellenom i NOVOM BABY Care linijom, iz kompanije poručuju da uživate u izboru proizvoda iz nove Hellena linije koji se već nalaze na policama marketa širom BIH.