Robot 24. novembra otvara svoj 50. objekat

0

Nakon uspješnog otvaranja novog objekta u Busovači, kompanija Robot nastavlja sa širenjem svojih prodajnih kapaciteta.

Općina Kiseljak će u petak 24. novembra 2023. godine u 8.00 h na adresi Kraljice Mira bb dobiti novi, savremeno opremljeni Robot prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim  trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca.

Kupci u Kiseljaku mogu očekivati  posebno kreirane akcije, sniženja na sve prodajne artikle na svim odjelima, poklon pakete, roštiljadu, zabavu za najmlađe sa maskotama i mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, kao i nagradnu igru.

Pored navedenog u sklopu objekta nalazi se i restoran sa bogatom ponudom i super cijenom.

Objekat u Kiseljaku izgrađen je po najmodernijim standardima arhitekture i dizajna, prostire se na 4.000 metara kvadratnih, a svojim kupcima nudi širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uključujući i bijelu tehniku.

Otvorenje ove poslovnice predstavlja važan korak za kompaniju Robot, budući da je ovo njihova jubilarna pedeseta poslovnica u Bosni i Hercegovini.

Robot kontinuirano radi na širenju i jačanju svoje prisutnosti, čime osigurava najbolju uslugu i najniže cijene za svoje vjerne kupce.

Osim trgovinskog sektora, kompanija Robot ulaže i u razvoj i infrastrukturu lokalne zajednice. U julu tekuće godine postali su vlasnici firme „Banja Kiseljak” u sklopu koje je i Hotel Dalmacija, buduće moderno opremljeno lječilište koje će imati, pored široke ponude medicinskih usluga i liječenje mineralnim vodama. Ovo implicira da će biti jedno od najznačajnijih i najinteresantnijih lječilišta u Evropi.