Raiffeisen banka: Nova akcija stambenih kredita uz povoljne uslove

0

„Kredit u kojem stanuje sreća!“ je nova kampanja Raiffeisen banke u okviru koje su stambeni krediti dostupni bez učešća i bez jemaca.

 „Vlastita nekretnina pruža nam osjećaj ugodnosti i komfora, a odabir novog doma je jedna od najvažnijih životnih odluka i izuzetno značajna investicija za svaku porodicu, te joj se pristupa pažljivo i promišljeno. Stoga smo za sve naše klijente koji rješavaju svoje stambeno pitanje – bilo da žele kupiti stan ili sagraditi kuću – pripremili posebnu ponudu stambenih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da se stambeni krediti klijentima odobravaju bez učešća i bez jemaca.

Karlheinz Dobnigg

Raiffeisen stambeni krediti dostupni su uz vrlo povoljnu kamatnu stopu već od 3,49% (EKS FBiH i DB 4,03%, RS 4,10%), u iznosu do 300.000 KM, te s rokom otplate do 25 godina. Kredit se isplaćuje na račun prodavca/izvođača radova, a iznos kupoprodajne cijene može biti uvećan za dodatni iznos gotovine do 10.000 KM za koji nije potreban dokaz o namjeni.

Za poseban užitak klijenata u njihovom novom domu, Banka je uz isplatu kredita pripremila i poklon – aparat za kafu Dolce Gusto. Više informacija o ponudi dostupno je na web stranici banke.