Poslovna zona Vijaka: Domaća firma izgradila novi objekat

0

Kompanija Rizba proširila je svoje proizvodne pogone u Poslovnoj zoni Vijaka u Prnavoru a na istoj lokaciji će otvoriti i izložbeni prostor. Gradonačelnik Prnjavor Darko Tomaš posjetio je ovim povodom novi objekat.

– Rizba je veoma uspješna porodična firma, koja decenijama posluje u našoj lokalnoj zajednici i koja je pravi brend u domenu izrade proizvoda od drveta, prije svega u smislu uređenja enterijera – objavio je Tomaš. 

Svoje proizvodne pogone proširili su u Poslovnoj zoni Vijaka, gdje će biti uređen i izložbeni prostor.

– Objekat je završen, uskoro će biti stavljen i u funkciju a ja sam današnju posjetu iskoristio da sa vlasnikom Igorom Bekom razgovaram i o problemima sa kojima se susretao prilikom izgradnje objekta i kako ih prevazići i brže rješavati. Zaključili smo da procedure priključka privrednih objekata na komunalnu infrastrukturu i elektro mrežu, moraju biti jednostavnije i da iste ne smiju biti usko grlo u razvoju privrede i lokalne zajednice – kazao je Tomaš.

On je napomenuo da je Rizba bila među prvim investitorima koji su vjerovali u viziju Gradske uprave kada je u pitanju izgradnja poslovne zone i izrazio zahvalnost što su motivisali i druge za zajednički uspjeh u razvoju Prnjavora.