Ovo je najskuplja ulica na svijetu

0

London je definitivno jedan od najluksuznijih gradova svijeta… Ovo dodatno naglašava činjenica da je Iton trg koji se nalazi u ovom gradu skoro krunisan kao najskuplja ulica za život u čitavom svijetu.

Smješten u Belgravia distriktu, ovaj trg sadrži građevine i domove koji koštaju preko 17 miliona britanskih funti, što ga čini apsolutno vrijednim titule koju je dobio.

London je ispunjen milionerskim ulicama, kojih ima na svakom uglu, ali Iton trg je definitivno najpopularniji u ovog kategoriji. Domovi čije cijene prelaze šest cifara su obilježje ove ulice, jer je prosječna cijena jedne kuće oko 16.944.000 britanskih funti.

Izgrađen u devetnaestom vijeku sa predivnim privatnim baštama koje ga od tad krase, Iton trg je zaista predivno mjesto za život, sa veličanstvenim kućama i stanovima, skrivenim iza bijelih stuko fasada.

Pored Iton trga, lokacije poput Vestminstera, Kensingtona i Čelsija takođe imaju bogatu kulturnu istoriju koja je kombinovana sa modernim pogodnostima i infrastrukturom, što kao rezultat ima sveprisutni glamur.