Otvorena prva Konzum prodavnica u Nevesinju

0

Konzum je danas u prisustvu brojnih kupaca i poslovnih partnera otvorio prvu prodavnicu u Nevesinju, smještenu u centralnom dijelu grada na adresi Nevesinjskih ustanika 5.

U ugodnom ambijenutu nove prodavnice površine 350m2 osigurana je dobra snabdjevenost svježim i kvalitetnim proizvodima uz povoljne cijene i stalne akcijske pogodnosti.

U novootvorenoj prodavnici zaposleno je 10 novih radnika koji će kupcima svakodnevno biti na usluzi.

„Veoma smo zadovoljni jer je Konzum stigao u Nevesinje čime  je nastavljen proces širenja maloprodajne mreže. S ponosom bih istakao da smo u ovoj godini otvorili niz novih prodavnica i to u Sarajevu, Doboju, Knešpolju, Neumu, a uspješno smo realizirali i  preuzimanje manjeg trgovačkog lanca sa sedam prodavnica u Goraždu i okolini. Trend otvaranja novih prodavnica nastavlja se i dalje, te ćemo do kraja godine otvoriti još dvije prodavnice“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Otvorenje prodavnice u Nevesinju obilježeno je brojnim aktivnostima za kupce, a pripremljena je i posebna akcijska ponuda.

Najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno  besplatno.

Posjetitelji su uživali u specijalitetima sa roštilja, slatkim poslasticama i torti, a za mališane je priređena vesela zabava s maskotama.