Otvorena prva Konzum prodavnica u Grudama

0

Konzum je danas u prisustvu brojnih kupaca, poslovnih partnera i dobavljača otvorio svoju prvu prodavnicu u Grudama, na adresi Silvije Strahimira Krančevića bb.

Otvorenjem ove prodavnice ispunjen je ovogodišnji Konzumov plan širenja maloprodajne mreže sa 15 novih prodavnica širom BiH.

Nova prodavnica u Grudama prostire se na površini od 330m2 i zapošljava 13 novih zaposlenika, te nudi bogat asortiman kvalitetnih proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe u domaćinstvu.

Asortiman je prilagođen lokalnim navikama kupaca a posebno se izdvaja ponuda svježeg i kvalitetnog voća i povrća, pekarskih i delikatesnih proizvoda te osnovnih životnih namirnica sa značajnim naglaskom na domaće proizvode.

“Veliko nam je zadovoljstvo jer je Konzum stigao u Grude, te s ponosom mogu reći da smo u ovoj godini proširili mrežu prodavnica na područje Goražda, Čajniča, Ustikoline, Nevesinja, Knešpolja,  gdje do sada nismo poslovali. Ispunili smo plan sa 15 novootvorenih prodajnih objekata, a ujedno smo renovirali i preuredili više od 40 prodavnica kako bismo kupcima osigurali dodatnu ugodnost pri kupovini. U novoj 2020. godini čekaju nas novi izazovi i planovi u pogledu osnaživanja i širenja mreže Konzum prodavnica širom Bosne i Hercegovine. Iskoristio bih ovu prilku zahvaliti se svim našim kupcima na ukazanom povjerenju i lojalnosti te im poželjeti sretne predstojeće blagdane”, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom otvorenja nove prodavnice u Grudama pripremljena je posebna akcijska ponuda, blagdansko druženje s kupcima uz cjelodnevno posluženje, piće i poslastice, te vrijedni pokloni na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je  cijelu kupovinu potpuno besplatno.

Mališani su živali u veseloj zabavi sa maskotama Olaf i Berny uz brojna slatka iznenađenja.