Otvorena nova Konzum prodavnica u Živinicama

0

Konzum  je danas otvorio novu prodavnicu u Živinicama na adresi Donja Višća bb. Prodavnica se prostire na površini od 100 m² te nudi široku ponudu voća, povrća, pekarskih, mliječnih i delikatesnih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića i slatkiša te proizvoda za njegu, higijenui kućanstvo. U prodavnici je zaposleno 5 zaposlenika.

„Sretan sam jer ovu godinu završavamo sa još jednim novim prodajnim objektom Konzuma koji će vjerujemo biti svakodnevno odredište za kupovinu našim novim kupcima u Živinicama. Nastojat ćemo za njih obezbijediti kvalitetene i uvijek povoljne proizvode kako bi brzo i jednostavno obavili kupovinu. Novi objekat u Živinicama je 12. novi prodajni objekat Konzuma, a ujedno i posljednji koji smo otvorili u ovoj godini i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan ostvarenom dinamikom otvorenja obzirom na značajno otežane okolnosti poslovanja koje su nas sve zadesile usljed pandemije. U novim objektima posao je dobilo 65 novih zaposlenika. Trend otvorenja novih objekata nastavit ćemo i u novoj godini, a uporedo raditi i na renoviranju postojećih objekata kako bismo našim kupcima obezbijedili dodatnu ugodnost pri kupovini. Koristim ovu priliku svim našim kupcima i partnerima poželjeti sve najbolje u novoj godini, a prije svega dobro zdravlje, sreću i sveukupni napredak“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Na dan otvorenja za kupce u novoj prodavnici u Živinicama je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci nagrađeni su poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

Iz Konzuma pozivaju sve poslovne subjekte ili fizička lica koji imaju adekvatne poslovne prostore za izdavanje namijenje za trgovinu na atraktivnim lokacijama širom BiH da svoju ponudu dostave putem maila nekretnine@konzum.co.ba.