Otvoren 3. sajam SARAJEVO4WALLS

0

Danas je u Sarajevu otvoren 3. Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – SARAJEVO4WALLS koji se već treću godinu zaredom održava i to od 11. do 14 aprila, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

Najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini se ove godine realizuje na većoj površini i sa većim brojem izlagača. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti preko 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine i inostranstva koji izlažu na preko 10.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači se  predstavljaju sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na 3. Sajmu Sarajevo4walls izlažu  Standard Furniture, Bellona, Inside by Ećo, Wood Team, Drvni klaster Hercegovine, Natuzzi, i mnogi drugi.

U sklopu sajma će u petak, 12.04. sa početkom u 19h biti održana i panel diskusija pod nazivom NAMJEŠTAJ KAO PROIZVOD U FOKUSU PROFESIONALNOG I STRUČNOG DJELOVANJA SA RAZLIČITIH ASPEKATA POZICIJA RADNIH ZADATAKA I AKTIVNOSTI na kojoj će učešće uzeti eminentni stručnjaci iz domena arhitekture, drvne industrije, obrazovanja i poslovanja.

Specijalna komisija će dodijeliti i nagrade nejsupješnijim izlagačima i to za inovativnost, dizajn i funkcionalnost proizvoda te uređenje sajamskog prostora.

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će i ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija “RODITELJSKA KUĆA” i “ISPUNI MI ŽELJU”. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirane i razne pogodnosti i sniženja u rasponu od 5-50% te mnogi drugi sadržaji.

Sajam Sarajevo4Walls je podržan od strane Ministarstva privrede Kantona Sarajevo