Otvorena nova poslovnica Raiffeisen banke u Banovićima

0

Uz prisustvo klijenata i poslovnih partnera u Banovićima je otvorena poslonica Raiffeisen banke. Banka sada ima ukupno 95 poslovnica na području BiH.

„Ponosan sam na činjenicu da smo nastavili sa širenjem naše mreže i da smo danas u prilici otvoriti našu 95. poslovnicu u Bosni i Hercegovini što dodatno potvrđuje našu dugoročnu orijentisanost i posvećenost ovom tržištu. Uzimajući u obzir prisutnost brojnih industrija u ovom regionu, poslovnicu u Banovićima otvorili smo kako bi našim klijentima omogućili lakši pristup uslugama Banke. Naš cilj je maksimizirati iskustvo koje klijenti imaju s Bankom i biti fer poslovni partner, a da bismo ovo ostvarili, naše aktivnosti su usmjerene na njegovanje čvrstih odnosa s klijentima, kako pravnim tako i fizičkim licima“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da do kraja godine Raiffeisen banka namjerava otvoriti još dvije poslovnice i to u Tuzli i Banjaluci.

Pored tradicionalnih kanala pružanja usluga klijentima, Raiffeisen banka prati nove trendove na tržištu te kontinuirano unaprjeđuje i obogaćuje svoje elektronske kanale poput Internet i mobilnog bankarstva, saopćeno je iz banke.