Nova Honda Civic Saloon od sljedećeg mjeseca i u Evropi

0

Kompanija Honda je najavila da će nova varijanta modela Civic, sa petoro vrata, od sljedećeg mjeseca biti dostupna i kupcima u Velikoj Britaniji, te da će se prodavati po cijeni od 19.395 funti sa baznim nivoom opreme i manuelnom transmisijom.

Što se paketa opreme tiče, oni će biti isti kao i na regularnom hečbek modelu, što znači da će kupci moći da biraju između SE, SR i EX varijanti.

Uvodni SE poseduje SENSING skup sistema bezbjednosti kompanije Honda, koji obuhvata kočenje i upozorenje u opasnosti od čeonog sudara, sistem za održavanje vozila u traci, adaptivnu kontrolu krstarenja i sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova.

Sa druge strane, SR varijanta ovog modela ima još i automatske brisače sa senzorima, dualnu kontrolu klimatizacije, senzore za parking, Honda CONNECT (Apple CarPlay i Android Auto), kao i kameru za vožnju unazad.

Kada je riječ o EX varijanti ovog modela, ona ima još i kožna sjedišta, LED farove, LED dnevna svjetla, bežićni punjač za telefon i grejače za zadnja sjedišta.

Ljudi će ovaj model moći da kupe i preko pretplate, te će ih automobil koštati po 259 funti mjesečno u periodu od tri godine. Oni koji to urade dobijaju garanciju na 16.000 pređenih kilometara. (Vrelegume.rs)